Sökresultat för: ”

andys lekland sickla säljes

Tidigare utannonserade

Vi söker personal till Waynes Coffee på Andy´s Lekland i Sickla. Andy´s Lekland är en lekanläggning som på kort tid blivit populär och är välbesökt av många barnfamiljer. Wayne´s Coffee är Skandinaviens största cafékedja. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och se till att alla kunder är nöjda stora som små! Arbetsuppgifterna är varierande; allt ifrån lättare matberedning, kaffetillverkning, kassa, förberedelse till att plocka disk och hålla rent. Du ska vara serviceinriktad, stresstålig, flexibel och ha god planeringsförmåga. Det är även viktigt att du kan ta eget ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Tidigare erfarenhet av caféyrket är ett krav. Har du även kunskaper i livsmedelshygien är detta meriterande! Vi söker personer för extraarbete, inkluderat varannan helg, perfekt för dig som studerar. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan(endast mail)! Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och ber att inga bemanningsföretag kontaktar oss.  Ange referens: Extra Wayne's Coffee Vi tar emot ansökan via e-post: jobb.sthlm@andyslekland.se
Vi söker personal till Waynes Coffee på Andy´s Lekland i Sickla. Andy´s Lekland är en lekanläggning som på kort tid blivit populär och är välbesökt av många barnfamiljer. Wayne´s Coffee är en av Skandinaviens största cafékedjor. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och se till att alla kunder är nöjda stora som små! Arbetsuppgifterna är varierande; allt ifrån lättare matberedning, kaffetillverkning, kassa till att plocka disk och hålla rent. Du ska vara serviceinriktad och full av energi som du vill sprida till våra gäster, stresstålig, flexibel och ha god planeringsförmåga. Det är även viktigt att du kan ta eget ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo i en arbetsmiljö full av barn. Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar då tjänsten innebär att man arbetar varannan helg samt lov. Tidigare erfarenhet av serviceyrket är ett krav. Vi kommer kontakta de som blir aktuella för intervju efter den 13 augusti, tjänsterna kommer tillsättas under slutet av augusti. Välkommen med din ansökan (endast via mail)! Märk ansökan med "Extra Waynes Coffee" Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och ber att inga bemanningsföretag kontaktar oss.
Modern 2:a beläggen på sistavåningen i ett 6 våningshus i Hammarbysjöstad Sickla udde. Huset byggdes klart juni 2005. Öppen planlösning med stora fönster runtomkring. Stor halvinglasad terrass på ca 12 kvm med fint utsikt mot inner-gård och nacka. Sovrum med skjutdörrar. Kök med vita Balingslöv snickerier och svart kakel med vit fog i köket. Stort badrum med plats för tvättpelare eller badkar. Ek parkett golv över hela lägenheten. Fyra stora Balingslöv garderober upp till tak i hallen. Gemensam tvättstuga med 2 stora tvättmaskiner, torktummlare, torkskåp och mangel. Grovtvätt finns i grann trapphuset. Lugnt och fint område med jätte trevliga och skötsamma grannar. Hyresvärd Svenska Bostäder. Gångavstånd till Sickla köpkvarter där det finns bla ICA, Willys, Apoteket, System Bolaget och en massa butiker och restauranger plus en bowlingshall och Andys lekland för de små. 1 min gångavstånd till tvärbana och bussar. På skeppsmäklargatan finns Sjöstadshallen idrottshall och Actic Gym(gamla Nautilus). Åka skidor och skateboard kan du göra på Hammarbybacken som ligger på ca 10 min gångavstånd. I huset finns varmgarage att hyra för ca 1500 kr. På Skeppsmäklargatan kan man parkera bilen gratis mellan kl 17 till 9 på morgonen vardagar, gratis parkering på helgerna. Med boendeparkeringstillstånd för 700 kr per månad kan man parkera dygnet runt på Söder sidan. På Nacka sidan kan man parkera dygnet runt för 375 kr per månad. Bytes kombinationer som 1 mot flera lägenheter är också av intresse. OBS! Snabbast nås jag per telefon på 0733-691178.
Säljer ett 10 klipp kort på andys lekland då mina barn inte är intresserade. Perfekt denna årstid / samt som julklapp. Nypris 995 nu 700kr.
Vi söker personal till Waynes Coffee på Andy´s Lekland i Sickla. Andy´s Lekland är en lekanläggning som på kort tid blivit populär och är välbesökt av många barnfamiljer. Wayne´s Coffee är en av Skandinaviens största cafékedjor. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet och se till att alla kunder är nöjda stora som små! Arbetsuppgifterna är varierande; allt ifrån lättare matberedning, kaffetillverkning, kassa till att plocka disk och hålla rent. Du ska vara serviceinriktad och full av energi som du vill sprida till våra gäster, stresstålig, flexibel och ha god planeringsförmåga. Det är även viktigt att du kan ta eget ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo i en arbetsmiljö full av barn. Vi söker dig som är 18 år och uppåt. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar då tjänsten innebär att man arbetar varannan helg samt lov. Tidigare erfarenhet av serviceyrket är ett krav. Välkommen med din ansökan (endast via mail)! Märk ansökan med "Extra Waynes Coffee" Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och ber att inga bemanningsföretag kontaktar oss.