Sökresultat för: ”

andy warhol all is pretty finns kvar säljes

Tidigare utannonserade

Säljer två stycken affischer, den ena med budskapet " All is pretty" och den andra med "I never read, i only look at pictures" (ej ram) Köper du en affisch är priset 450kr inkl frakt Köper du båda är priset 850kr inkl frakt. De fraktas i ett hårt pappersrör. Affischerna har använts vid styling av en bostad inför försäljning och är således i mycket bra skick. Har även en "Guide to Sweden" från konstgaraget.se Mått: 70x100cm
Säljer två snygga tavlor inkl ramar - den ena av Andy Warhol och den andra av Yoko Ono. Text på Andy Warhol-tavlan: All is Pretty Text på Yoko Ono-tavlan: Shadow Piece. Put your shadows togheter until they become one Lite otydliga bilder men de är Båda vita med svart text! Säljer dem för 400kr/st o kan hämtas i Alvik. Redo att pryda din vägg. Smsa för snabb affär!
Andy Warhol "All is Pretty"
Jag säljer en Andy Warhol - All is pretty affisch / poster enl bild. Den är i utmärkt skick och kan om så önskas skickas inom Sverige.(Frakt 65 Kr) Måtten är 70x100 CM.(Ram ingår ej) Avhämtning sker i centrala Göteborg, 2 min från Vasaplatsen. Så länge annonsen ligger kvar här på blocket så finns affischen kvar.