Sökresultat för: ”

anduril sagan om ringen svärd säljes

Tidigare utannonserade

Detta är svärdet Narsil som det hette från början tills Aragorn fick det omsmitt till Andúril. Ett fantastiskt svärd och ett måste i din Sagan omRingen samling eller bara att ha hängandes på väggen. Längd 133cm! Exakt replica av det riktiga svärdet som användes i filmen. Exemplariskt skick! Så detta är inget plastigt skräp som du köper i leksaksbutiker. Kan skicka fler bilder vid intresse! Endast avhämtning, skickas ej med posten.
På grund av utlandsflytt måste jag sälja mitt svärd. Det är Aragorns svärd, Narsil från sagan om konungens återkomst som smitts av resterna från svärdet Anduril. Det köptes i Oktober 2014 och har endast använts som prydnad och är i nyskick. Ett väggstativ i trä att sätta upp på väggen följer med. Kan skickas men köparen betalar portot! Längd 133 cm Längd blad: 102 cm 800 kr + frakt (Billigare vid snabb affär, Nypris 1200 kr)
Ett svärd (Anduril) från Sagan om Konungens Återkomst i gott skick . Detta svärd är inte till för strid utan ska bara hänga på väggen! Bladet sitter lite löst men annars är svärdet i gott skick.