Sökresultat för: ”

andrahandsuthyrning uppsala säljes

Tidigare utannonserade

myplejs.se hjälper just nu en nyexad civilekonom från Uppsala att hitta en lägenhet i Stockholm då hon fått jobb på en de större revisionsbyråerna i city. Alla områden är av intresse. Goda referenser från tidigare hyresvärdar finns. -------------------------------------------------- myplejs.se hjälper dig som hyresvärd att kostnadsfritt hitta en hyresgäst du kan lita på. Detta sker på ett enkelt, tryggt och effektivt tillvägagångssätt! Vi har lång erfarenhet utav bostadsmarknaden och vet hur du som hyresvärd undviker vanliga fällor och problem som kan uppstå i samband med andrahandsuthyrning. Tveka inte att höra av dig!
Vi är ett lungt och trevligt par som nu vill flytta tillbaka till Uppsala efter en tid i Stockholm. Vi söker någon form av boende relativt centralt med en hyra på max 7000 kr, allt av intresse! Vi söker något med inflytt from 1 feb (alt. årsskiftet) och minst 6 månader framåt. Vi arbetar som sjuksköterska respektive säljare i butik, fast inkomst. Skötsamma utan betalningsanmärkningar eller släpande räkningar. Barn-, djur- och rökfria. Söker ni ett säkert kort till er andrahandsuthyrning så hör av er till oss!
Annonstext: Ej Café eller Restaurang. Lämplig som kontor eller butik såsom kläder eller liknande. Trädgårdsgatan 5/Drottninggatan 10 om 60 kvm med stora skyltfönster mot Trädgårdsgatan. Andrahandsuthyrning under lång eller kort tid, bestäm själva. 2000 kr/kvm + moms och år, d.v.s. 10 000 kr/månaden + moms. Allt ingår i hyran, d.v.s. inget tillkommer. Ingen överlåt och överlåtelseavgift. Välkommen och titta!
Hej, Jag är den perfekta hyresgästen. Med mina 32 år, civilstånd ensamstående utan barn eller djur, tycker jag mig vara en mycket attraktiv hyresgäst. Lägg även till detta att jag är lugn, skötsam, rökfri med stabil inkomst, och ekvationen blir fulländad. Jag har inga betalningsanmärkningar och betalar hellre mina räkningar flera veckor för tidigt än i sista minuten. Nog om detta, nu till varför jag är i behov av ett nytt boende i Göteborg. För ett halvår sedan flyttade jag från Uppsala till Göteborg pga mitt arbete (jag är lärare i grunden, men arbetar numera med språkutbildning utomlands). Fram tills nu har jag bott i en andrahandsuthyrning, men denna upphör nu i slutet av april. Jag är därför i akut behov av en lägenhet. Jag gillar ordning och reda. Att byta lägenhet en gång i halvåret passar absolut inte mig, Jag vill hitta en plats där jag kan känna mig lugn, trygg och framför allt: hemma. Värdesätter en ljus och fräsch lägenhet mer än ett centralt läge, natur utanför knutarna mer än nattklubbar, samt badkar mer än dusch. Vänligen notera att alla lugnare områden i Göteborg är av intresse, inte endast innerstaden. Om du tycker att detta verkar intressant, vänligen kontakta mig snarast, då jag kan flytta in omgående. Ser fram emot att få komma på en lägenhetsvisning! Vänliga hälsningar, Josefina
Hej! Jag är en 23 årig tjej som söker lägenhet att hyra. Bor för närvarande i andra hand, men letar nu ny bostad då mitt kontrakt snart löper ut. Jag läser min 2:a termin på agronomprogrammet på SLU och jobbar extra inom restaurang på helger och kvällar. Jag är en glad och trevlig person, som tränar mycket på fritiden. Jag är självklart rök- och djurfri. Jag kommer inte att ha några högljudda fester i lägenheten. Då jag bott hemifrån i 5 år, främst i andra hand, så jag vet vad det innebär och vilka krav som ställs på mig som hyresgäst. Har god ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Goda referenser finns. Det jag söker är främst ett förstahandskontrakt på en etta, gärna centralt, men även andrahandsuthyrning. Alla förslag är välkomna. Det är bra om det finns möjlighet till parkering i anslutning till bostaden. Jag har möjlighet att flytta in i juni eller juli. Har du något som kan passa mig, så tveka inte att höra av dig! Mvh Nathalie 0706-887166