Sökresultat för: ”

andrahandslägenheter göteborg säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Vi är ett par, Gustav 25 år och Sofia 22 år gamla, som söker lägenheter i Göteborg. Vi bor just nu i en andrahandslägenhet i Kortedala där kontraktet går ut snart och söker febrilt efter nytt boende. Vi är två lugna och rökfria personer där Gustav studerar samt arbetar visstid inom Försvarsmakten och Sofia arbetar i butik. Vi har inga betalningsanmärkningar och borgensman finns vid behov. Vi söker lägeheter i Göteborg med kranskommunerna Partille och Mölndal. Svara på mail eller via telefon. Mvh Gustav & Sofia
Hej, Är en lugn och skötsam tjej på 24 år som precis blivit antagen till Polishögskolan/Solna. Med anledning av detta söker jag bostad i Stockholm under de kommande två åren och behöver en andrahandslägenhet från och med Augusti. Jag är öppen för uthyrning under kortare perioder men inte kortare än 6månader. Lägenheten behöver heller inte ligga i Solna men gärna med rimliga pendelsavstånd. Jag är pålitlig, rökfri och har en trygg ekonomi. Skulle ni ha ett intresse av byte har jag ett förstahandskontrakt i Göteborg, område: Högsbo/Majorna. Låter detta intressant, ring eller maila! Mvh Mikaela
Vi letar nu lägenhet med ljus och lyckta i Göteborgs stad. Vi är väldigt skötsamma och har fast jobb båda två. Bor just nu i en andrahandslägenhet som vi måste flytta från eftersom killen vi hyr av ska flytta tillbaka efter sommaren. Vi ser helst att lägenheten ligger i västra centrum/Göteborg eftersom det är där vi arbetar, men det är inget krav. Vi vill helst att lägenheten är omöblerad. Vill ni veta mer om oss är det bara att skicka iväg ett mail eller slå oss en signal.
Nu inleder jag snart mitt fjärde år i världens bästa stad Göteborg. Sommaren spenderas i Oslo och till följd av detta sa jag upp min tidigare andrahandslägenhet i majorna. Detta gör att jag nu behöver någonstans att bo till hösten då jag återgår till studier och jobb. Lina heter jag och jag är 24 år gammal, pluggar restaurangmanager programmet på universitetet och är en glad tjej, enkel att ha att göra med. Allt är av intresse, såväl första handskontrakt (såklart!) som andrahandskontrakt. Tror du att du har den perfekta lägenheten för mig, tveka inte en sekund att höra av dig!
Jag är en 20-årig tjej från Göteborg som ska börja plugga juridik i Lund nu till hösten så nu söker jag alltså någonstans att bo! På min fritid umgås jag mycket med mina kompisar och gillar att resa och gå på konserter. Matlagning är också något jag tycker är roligt! Jag röker inte och har heller inte några husdjur. Jag har både delat boende med andra och varit inneboende tidigare, vilket har fungerat fint. Så om du har något som kan passa mig, andrahandslägenhet, rum, delat boende... hör av dig!