Sökresultat för: ”

andrahandslägenhet malmö hyres omgående säljes

Tidigare utannonserade

Jag är en seriös och ordningsam tjej på 22 år som studerar på Alnarp, SLU, till trädgårdsingenjör. Har en god ekonomi och är rökfri. Bor för närvarande i en andrahandslägenhet i Malmö, prickfritt. Kontraktet har gått ut och söker därför mindre lägenhet med max hyra kring 4000 kr i hela centrala Malmö. Kan flytta in omgående eller 1:a Juni. Referenser finns hos handbollstränare samt arbetsgivare. Tacksam för svar. 0768675096 eller mejl.
Är en ensamstående, seriös företagare, 60 år som flyttade till Lund efter nyår och för tillfället bor i en andrahandslägenhet på Sockerbruksområdet. Då andrahandskontraktet går ut nu och lägenhetsinnehavaren själv ska flytta tillbaka söker jag omgående en omöblerad lägenhet om 2-4 rum på attraktivt område i Malmö eller Lund. Gärna förstahandskontrakt men även andrahandskontrakt går bra om hyrestiden är minimum sex månader. Har ordnad ekonomi och mycket goda referenser till såväl tidigare hyresvärdar som affärskollegor.
Vi är ett skötsamt rökfritt par på över 50 år som är omedelbart intresserade att hyra i andra hand en fullt möblerad lägenhet, centralt i Malmö, för tills vidare uthyrning. Kortare tid också intressant. Månadshyra 7000-10000 kr. Jag är en fd Auktoriserad Revisor på Ernst & Young i Göteborg och har bott utomlands i 17 år (senast fem år för IKEA i Ryssland och vi är ekonomiskt oberoende) som flyttade till Malmö nyligen. Vi är väldigt vana med att bo i andra hand i möblerade lägenheter, vilket är vanligt just med utlandsjobb. Referens finns från HR-chefen pä IKEA Ryssland. Malmö referenser finns också. Och kanske det allra viktigaste för dig som lägehetsinnehavare, vi hyr ut själva en möblerad lägenhet och vet allt utan och innan vad det innebär och dina förväntningar, både som användare och som uthyrare och detta ger en solklar fördel för dig med oss som hyresgäster med vår vana och insikt. Deposition och hyra för 2 månader alltid förstås kontant i förskott omedelbart.
Hej! Vi är två seriösa personer med fast inkomst och stabil ekonomi. Vi värderar en bra dialog och är tillmötesgående. Önskar hyra andrahandslägenhet i centrala Malmö, omgående. Emelie arbetar på ett filmbolag och Patrick studerar statsvetenskap på heltid samt arbetar extra. Hunden är en mycket trevlig och lugn border collie. Hoppas att det låter intressant! Maila så ringer vi upp.
Vi är ett skötsamt rökfritt par på över 50 år som är omedelbart intresserade att hyra i andra hand en fullt möblerad lägenhet, centralt i Malmö, för tills vidare uthyrning. Månadshyra 8000-12000 kr. Jag är en fd Auktoriserad Revisor på Ernst & Young i Göteborg och har bott utomlands i 18 år (senast fem år för IKEA i Ryssland och vi är ekonomiskt relativt oberoende). Vi är väldigt vana med att bo i andra hand i möblerade lägenheter, vilket är vanligt just med utlandsjobb. Referens finns från HR-chefen på IKEA Ryssland och vår nuvarande hyresvärd Martin på Lugna gatan, nu när han återvänt från sin utlandsvistelse. Andra Malmö referenser finns också. Och kanske det allra viktigaste för dig som lägehetsinnehavare, vi hyr ut själva en möblerad lägenhet och vet allt utan och innan vad det innebär och dina förväntningar, både som användare och som uthyrare och detta ger en solklar fördel för dig med oss som hyresgäster med vår vana och insikt. Deposition och hyra för 2 månader alltid förstås kontant i förskott omedelbart.