Sökresultat för: ”

andrahandslägenhet örebro säljes

Tidigare utannonserade

Medelålders rök- och alkoholfri kvinna med bra jobb i Sthlm har nu fått min lägenhet i Örebro uthyrd och söker därför möblerad andrahandslägenhet i Stockholm. Lånbyte går också, jag har en mkt fin liten 2rummare helt centralt i Örebro. Kan hyras ut/bytas om någon/några månader. AV NÅGON ANLEDNING KAN JAG INTE VÄLJA CENTRALA STOCKHOLM I ANNONSEN, MEN KUNGSHOLMEN ÄR BARA ETT FÖRSLAG ANTALET RUM ÄR INTE VIKTIGT HELLER!
Hej! Mitt namn är Matilda Sjöström och jag söker boende i Örebro till följd av studier. Jag är 22 år gammal och uppvuxen i Stockholm. Min ekonomi är god och jag har inga betalningsanmärkningar. Jag söker en förstahands- eller andrahandslägenhet men helst förstahand då jag ska bo i Örebro minst 3 år. Ni når mig på telefon eller så skickar ni ett mail via blocket. Jag är kontaktbar både dag och kväll. Med vänlig hälsning, Matilda Sjöström
Hej, vi heter Ebba och Ville och är båda studenter vid Örebro Universitet. För närvarande bor vi i en andrahandslägenhet i Vivalla, vars kontrakt går ut den 14 juni, så nu letar vi efter något nytt. Vi önskar hyra from juni, men detta kan självklart diskuteras. Helst närmare universitetet, men allt nära centrum funkar. Vi är båda skötsamma, rök -och husdjursfria och har inga betalningsanmärkningar sedan tidigare. Referenser kan lämnas. Med Vänlig Hälsning Ebba Sääf Vilhelm Lindevall
Hej! Söker andrahandslägenhet. 1:a eller 2:a. I möjligaste mån omöblerad. Inflytt omgående (Ev. from 1 april). Önskar hyra tom. 31 maj Som person är jag glad, positiv och omtänksam. Min fritid ägnar jag åt att umgås med vänner och familj. Jag har också ett stort fotbollsintresse. Jag är helt rökfri och har inget husdjur. Innehar tillsvidareanställning.
Hej jag har en liten tvåa på 45 kvm, otroligt charmig, möblerad, helt centralt, cykelavstånd till universitet, 1 min till bussen. Kostnad per månad blir ca 6000 inklusive allt, hemförsäkring, el o allt inräknat, ev något mindre. Jag kommer dit i helgen, har flyttat till Sthlm o behöver hyra ut bums.