Sökresultat för: ”

andrahands böcker säljes

Tidigare utannonserade

EN VANDRANDE ANDES UPPLEVELSER I DEN IMMATERIELLA A VÄRLDEN MEDDELADE AV DANIEL ASBRINK •JÄRDE UPPLAGAN En märklig bok innehållande intressanta meddelanden till författaren och hans om förhållandena i den immateriella värden. Har utökats med levnadsteckning över förena upplaga har utökats med levnadsteckning över författaren och upptecknade budskap från honom själv efter hans övergång. Bland tidigare utgivna böcker nämns DEN UNDERBARA VERKLIGHETEN . DET STORA PROBLEMET. GLIMTAR/BOKFÖRLAGET EXELSIOR AB Stockholm/SMEDBEKGS BOKTRYCKERI 1949/sid 113. Inga illustrationer förekommer i boken som är i gått andrahands skick omfång 20x14cm. Häftad lätt i vikt . En beställning är bindande. 33 kr fraktkostnad tillkommer.
utgiven av Hilding Celander och Jeanna Oterdahl Celander och Jeanna Oterdahl (Svenska Bokförlaget) STOCKHOLM ALB. BONNIERS BOKTRYCKERI 1932 Två namnteckningar i bleck i boens pärm och första blad. Några mindre markanta anteckningar här och var i blyerts som är raderbara. Boken är i gått andrahands skick trotts att den är läst ett anta gånger Lätt solkad pärmar Inbunden Sidantal 239 Fraktkostnad tillkommer
Ma Nk Räknetabeller och formler E Ek H S S o Denna tabbell- och formesaming är avsedd för gymnasieskolans treåriga ekonomiska, humanistiska och samhällsvetenskapliga samt tvååriga sociala och ekonomiska linje. Boken inneholler de defenisioner, tabeller och former som erfodras vid skolskrivningar och centralprov i matematik. Definitioner, tabeller och formler för studieteknisk träning i ämnet naturkunskap ingår också. En viss begränsning av naturkundkapen har varit nödvändig. Denna har skett så att stoff som finns i gängse geografiska tabeller ej medtagits.Naturkunskaps delen har uutarbetats av metodikrektor Sigvard Lillieborg. Boken är förberädd för fliksystem. Första upplagan, andra tryckninngen ISBN 91-24-25418-5 c 1975. Lennart Ekbom och Esselte Studium AB, Stockholm. Esslte Herzogs Nacka 1975.sidantal 87 omfång 16x23x1 cm. Boken är i mycket gott andrahands skick dock spår av klistermärke på omslaget. Hårda pärmar Boken är befriad från antekningar fläckar och klotter, FRAKTEN ÄR GRATIS INNOM SVERIGES GRÄNSER. Beställningen är biondande.