Sökresultat för: ”

andrahand säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Hyr ut min lägenhet i Bohus. Det är en 2:a på 57 kvm. Hyran ligger på 5500:- inkl. parkeringsplats och internet. Du som hyresgäst skall vara: Rökfri samt djurfri Skuldfri hos kronofogden Fastanställd eller student Skötsam För att få hyra lägenheten skall en månadshyra betalas i förskott samt en deposition på 2000:- för att garantera att lägenheten är i samma skick som vid uthyrningen, är den det får du tillbaka pengarna vid utflyttning. Om du inte sköter betalningarna i tid kommer kontraktet upphöra gälla, du har då 3 månader i uppsägningstid. Om allt flyter på som det skall kan du hyra lägenheten i 1 år. För frågor är det bara att kontakta mig.
Jag och min man letar efter en lägenhet i andrahand från 21 feb eller omgående. Vi är mycket snälla, pålitliga och skötsamma med stadig ekonomi och utan några betalningsanmärkningar. Vi har inga barn eller husdjur, röker inte och stör inte grannar =) Kan betala max 5500 beroende på storlek och läge, vill hyra minst 6 månader, gärna längre. Hör av dig om du vill hyra ut din lägenhet och letar efter allvarlig person som du skulle vilja lita på! =)
Hejsan gott folk! Alexandra heter jag och jag är 23 år.Djur/rökfri. Jag har tidigare hyrt i andrahand då jag och min hyresvärd var väldigt nöjda. Referens kan lämnas på begäran. Som din hyresgäst är jag asvarsfull och framför allt rädd om din lägenhet. Jag är ute efter att hyra en längre period. Valde innestaden i kategorin men söker självklart runt i hela stan. Att lägenheten är delvist möblerad skulle funka men helst omöblerad pga av att jag har ett helt hem som är nerpackat i lådor. Ring gärna! Må bäst. Glada hälsningar Alexandra
Hej! Mitt namn är Elsa, 20 år gammal, läser konstvetenskap på universitetet samtidigt som jag jobbar deltid i en klädbutik här i Göteborg, är på jakt efter en 1:a att hyra i andra hand, helst möblerad men går även bra utan. Söker en trygg och trevlig lägenhet relativt centralt! Har för övrigt inga djur och röker inte, är också mycket ambitiös och pålitlig! Så om du tänker hyra ut din bostad får du mer än gärna höra av dig till mig ! Tack på för hand!
Vi är en familj på två vuxna och två barn som är i stort behov av en större lägenhet. Vi hyr i andrahand och måste hitta ett nytt boende innan sista maj! Min man jobbar och jag går hemma med föräldrarpenning. Vi måste hitta något så fort som möjligt eftersom vi måste veta var vi ska sätta barnen på dagis, då jag ska börja studera till hösten. Vi är en lugn och skötsam familj med båda fötterna på jorden. ser helst att lägenheten ligger på markplan eller att den har hiss och balkong. Vi kan flytta tidigast 1 maj. Tack på förhand! Mvh Emilie