Sökresultat för: ”

andrahand sundsvall säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Jag heter Daniel och flyttade nyligen till Göteborg från Sundsvall. Jag fick ett bra jobb som it konsult. Idag hyr jag i andrahand men kontraktet går snart ut och jag vill inte flytta tillbaka till Norrland.. Min ålder är 30 och är fullt normal och skötsam. Jag är tycker om att ha det lugnt och skönt - dvs inga fester eller andra påhitt. Jag har bra lön och ordnad ekonomi. Tidigare hyrde jag ett gårdshus i Sundsvall av ett pensionerat par. Goda referenser finns att tillgå därifrån samt från aktuell andrahandshyresvärd. Jag söker 1a-3a (endast rum är inte intressant) i mer eller mindre hela Göteborg. Parkeringsplats är önskvärt.
Hej. Vi är ett studerande par, båda 27 år som söker en lägenhet i Sundsvall ganska omgående. Vi är skötsamma och lugna, och har hyrt i andrahand förut, även privat och det har gått hur bra som helst. Lägenheten får helst ligga i området kring universitetet, eftersom vi har en liten hund. Så gärna inte mer än tio minuter bort så vi hinner hem på lunchrasten och rasta honom. Annars har vi inte så stora krav på lägenheten, förutom att den inte helst ska vara mindre än 30kvm. Hoppas vi hörs snart. Hälsn Sanna och Micke.
Jag ska flytta till annan ort på grund av studier och vill hyra ut min lägenhet i andrahand. Till att börja med 1 sept 2011 - 31 maj 2012. Hyran är 4000kr och betalas i förskott. Lägenheten är ljus och fint med stora fönster, kan hyras ut mer eller mindre möblerad enligt önskemål. Lägenheten ligger på andra våningen och i samma hus som affären Kharma med ingång från innergården.
Ska nu hyra ut min superfina lägenhet då jag ska flytta ihop med min partner. Jag hyr ut den möblerad och 6 månader i stöten, har inte planerat att flytta tillbaka men man vet aldrig vad framtiden har för planer. Du som hyr av mig ska vara en skötsam person utan betalningsanmärkningar och referenser är ett stort +! Hyran är f.n. Lägenheten ligger ca 10-15 minuters promenad ifrån centrum. Balkong finns. Vid frågor tveka inte att kontakta mig :) Mvh Amanda
Hej! Jag flyttar till Sundsvall om några veckor för att börja läsa till sjuksköterska vid mittuniversitetet. Jag skulle vilja hyra en liten etta eller del i boende, nära mittuniversitetet. Antingen i andrahand eller i förstahand. Gärna för en längre tid. Jag är en lugn och skötsam tjej. Både rök- och djurfri. Har inga betalningsanmärkningar. Jag jobbar ganska mycket nu veckorna innan skolstart, så jag ser gärna att du mailar mej, men om du hellre vill ringa så är mitt nummer 070-56 48 915, om jag inte kan svara så ringer jag upp så fort jag kan. MVH Emma Dahlbom