Sökresultat för: ”

andrahand lägenhet upplands väsby säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Vi heter Christoffer och Sofia och söker boende i Uppsala. Christoffer studerar ekonomi på SLU och Sofia jobbar som fastighetsmäklare i centrum. Vi har under ett halvår hyrt i andrahand i Upplands Väsby och vill nu flytta till Uppsala. Goda referenser från tidigare boende finns. Vi har väl ordnad ekonomi och önskar hyra omöblerat. Allt är av intresse och vi är flexibla med inflyttningsdatum. Lägenheten behöver inte ligga centralt. Har ni en bostad som skulle passa oss? Hör av er! Sofia kan nås alltid på 0706-995228, även via mail går bra men helst sköts kontakten via telefon.
Jag är en nyexaminerad civilingenjör som fått jobb i Upplands Väsby med start 1e september och eftersom jag nu bor i Göteborg behöver jag en lägenhet att bo i. Jag vill helst hyra i minst 1 år, omöblerat (ej ett måste) och med rimligt pendlingsavstånd till Upplands Väsby. Som person är jag glad, lugn och ordningsam. Jag har själv erfarenhet av att hyra ut lägenhet i andrahand så jag vet hur viktigt det är att det är till rätt person. Referenser kan fås vid efterfrågan och har du/ni några frågor är det bara att mejla.
Hej Jag vill hyra en lägenhet i första eller andrahand i UpplandsVäsby Jag är studerande och kan betala en hyra på max 6000kr Jag har en son på 9 år blyg pojke . Jag är väldigt noga med att hålla rent och det är ordning och reda på mig Kan flytta omgående Detta är min kompis mobil och hon kan prata med er eftersom min svenska är svag. Med vänlig hälsning?? Hanan
Lägenhet Upplands Väsby, Alla (endast student)
Lägenhet Upplands Väsby, Alla, H:6000 kr (endast student)