Sökresultat för: ”

andrahand bilar säljes

Tidigare utannonserade

Ska hyra ut min lägenhet i andrahand under sommaren då jag ska jobba på annan ort. Lägenheten ligger i området Tegelviken 5 min. från Kvarnholmen (centrum) med bil och 10 min. cykelväg. Lägenheten uthyres fullt möblerad med bl.a. säng, soffa, tv, porslin. Nära till mataffärer och köpcentrum. Du ska vara ordningssam och ha ett jobb. Lägenheten uthyres perioden juni-augusti eller längre veckoperioder (minst 2 veckor). Är du intresserad och vill veta mer? tveka inte att kontakta mig, ring eller mejla! Hälsning Kristin
Har bostad och jobb i Skellefteå, men min sambo och jag har gått skiljda vägar så jag är i behov av ett boende . Jag jobbar på Sibylla är rökfri och husdjursfri. Jag är en aktiv kvinna på 26 år som gillar att sporta. Är i behov av gärna en lägenhet i andrahand i närheten av mitt jobb eftersom jag inte har körkort eller bil. Tro du att du har en lösnining för mig så hör gärna av er Lina Rydebjörk
Hej! Jag heter Björn Klang, är 23 år gammal och flyttar till Malmö i slutet på Augusti på grund av nytt jobb. Jag har boende från 1/11 men behöver alltså någonstans att bo mina första två månader i Malmö. Jag har bil och hyr även gärna i närliggande städer och orter. När jag inte jobbar går jag gärna på konserter, cyklar, äter god mat och umgås med trevliga människor. Jag är lugn och stillsam samt rök och djurfri. Alla typer av boendeformer välkomnas, så hör av dig!
Besiktad året ut samt Skattad betald. Bil i väldigt bra skick. *Radio/Cd Spelare *Ac kyler bra * Stolvärmare fram * Full options. * 15000 mill * ABS bromsar * Airbag förare & passagerare * Elhissar X4 runt om * El speglar -Inga fell på billen. -Jag också hyr parkeringplats andrahand i Kobbarnas Väg(OLSKROKEN).Ring Silvia 0700215601. Billigare vid en snabb och smidig affär. -I CAN SPEAK ENGLISH TOO. Ring för mer information.
Hej! Önskar hyra ut min lägenhet i andrahand 3 rok- 72km². Den ligger i ett litet privatägt hus med bara 4 lägenheter. Fin natur runt om, stor skog bakom huset, nära till sjöar och bara 5 min med bilen till Centrum. Deposition på en extra månadshyra som ni sedan slipper betala innan utflyt. Stor chans till förlängning och första hands kontrakt. Kontakt: vardagar efter kl.18, helger hela dagen.