Sökresultat för: ”

andra hand vallentuna säljes

Tidigare utannonserade

Nu säljer vi vår fina Anastasia som har används som både dressyr och körhäst. Även lite hoppning har hon jobbat med. Anastasia är en bestämd vacker dam som behöver en fast och van hand med mycket kärlek. Utbildningsnivån ligger på LC men har stor kapasitet för betydligt mer för den som har tid. Hon har stått i ett stall med mycket barn och andra djur och har gått både handikapp ridning och ponnyridning I körningen fungerar hon aldeles utmärkt, hon har dragit stora vagnar med folk. Nu söker vi ett nytt hem för denna dam och endast seriösa köpare. Välkommen
15-årig kille söker snäll, lugn, engagerad och positiv assistent som har förmåga att engagera, peppa och stötta i de olika situationer som kan uppstå under dagens gång. Det är en stor fördel om du också har ett stort intresse för idrott i alla dess former. Kanske utövar du själv någon idrott som ni tillsammans kan intressera er för? Andra intressen är att spela basket, träffa kompisar samt tv- och dataspel.Som assistent finns du med och ger en hjälpande hand vid de flesta situationer såsom exempelvis träning och andra sociala aktiviteter, måltider, toalettbesök, förflyttningar samt vid läxläsning.
Professionell digital system kamera i nyskick, upplösning 10,1 Mb, 6,5 bilder/sek, stor 3,0" LCD display, automatisk rengöring , skal i stark magnesium legering samt 2 st objektiv - ett utmärkt tele 55-250 mm samt ett professionellt porträttobjektiv 60 mm med makrofunktion för närbilder. Kamerahus: Canon EOS 40D med batteri + laddare + USB kabel Canon Hand Strap E1 handlovsrem Sandisk Extreme III 2GB (tar 550 stora jpg foton) Manual Telezoomobjektiv: Canon EF-S 55-250/4-5,6 IS Canon ET-60 Motljusskydd HOYA HMC 58mm UV-lins Portättfoto/Macro: Canon EF-S 60mm/2,8 USM Canon ET-67B Motljusskydd HOYA HMC 52mm UV-lins Nypris 19 000 SEK Säljes för 9 500 SEK eller högstbjud.
Önskar hyra bostad i lantlig miljö Pigg och ordentlig kvinna, 65+, med deltidsarbete i Upplands Väsby, söker permanentbostad i lantlig miljö i Vallentuna eller Upplands Väsby. Gärna egen liten stuga, eller del av hus, omöblerad och med bra kommunikationer. Har en mycket väluppfostrad äldre hund och två lugna likaså väluppfostrade innekatter. Har nyligen flyttat hem till Sverige efter många år utomlands. Hjälper gärna till med trädgård eller med djur. Är utbildad veterinärassistent och har god hand med djur. Ej rökare. Veronica
Kan inte ha kvar min lilla kisse. Tog hand om honom då han inte kunde bo kvar på en gård. Vet inte hur gammal han är men har haft honom sen i Juli. (när jag fick honom var han superliten) Han är en väldigt liten svart/vit söt kisse med knorr :) Är inte vaccinerad och har inte lyckats bli rumsren. Han behöver en ägare som har mer tid med honom. Känner du att du vill ta dig an en liten katt och har tid och ork? Hör av dig.