Sökresultat för: ”

andra hand järfälla säljes

Tidigare utannonserade

Denna kurs innehåller grundläggande övningar som förenklar vardagen och för samman ägare och hund. Vi börjar lektionerna med teori och går sedan ut och tränar praktiskt med hundarna. På denna kurs ökar vi kraven efter hand. Din hund ska vilja samarbeta med dig eftersom den ser upp till dig, och inte för att du lockar med godis. Kursen innehåller: Sitt och liggövningar med belastning och störningar, inkallning, passivitet, gå fint vid sidan, aktivering och miljöträning. I kursen ingår ett kompendium och ett kursintyg. Hundfantastens kurser präglas av kvalitet och omtanke. För anmälan och övrig information var vänlig besök hemsidan. www.hundfantasten.se Varmt Välkommen!
Namn Selma. Färg bruntigrerad och vit. Öronmärkt 94MX. Hela frampartiet och under magen vit, även upp över nosen. Mörk rygg och svans,svantippen slutar med stor vitt svanstipp(c:a 10cm).Semi långhårig skogkatt.Försvann från Gullvivegränd 21 H-by. 26/27 aug.2007. Varit synlig hösten 2008 i Ormbacka sedan vid "Skogsbergskroken"röda avflagnade huset även i Kyrkhamn. Görvelns naturreservat".Senare sedd i Järfälla gränsande till Hässelby / Backlura hösten 2010. Snälla ni som ser eller vet vem som tagit hand om Selma hör av er. Kontakta Anne på tel: 0708-282763, endast via telefon.
Välvårdad och fin bil i brukskick nybesiktigad utan anmärkning. All service gjord för tillfället nyservad alltid hand tvättad. sommar och vinterdäck på alufälg, vindrutan spricka men den gick igenom besiktning. klimatanläggning ,farthållare. läderratt osv. priset kan disk vid snabb affär. Först till kvarn. Extrauppgifter Märke: Opel Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Vectra Hästkrafter: 115 Hk I trafik: 2000-03-28 Motorstorlek: 1796 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 178 g/km Färg: Ljusgrå
Hej! Jag ska hyra ut min lägenhet för en månad från 30 juli 2011 till 30 Augusti 2011. I hyran ingår el, vatten, berdband och tillgång till tvättstuga. Längenheten är helt nyrenoverad. Det tar 20 miunter med pendel till stockholmcentral. Med promenad tar det ca:15 miuter till Jakobsbergcentrum och till barkaby Outlet. Hyran krävs innan inflyttning, och man ska vara djur, anmärkning och rörkfri. hör av på telefon 08-40820016 - 0704272424
Vi säljer nu vår rottweiler hane på 1 år och 8 månader. Säljer han p.g.a ändrade familjeförhållanden vilket gör att vi tyvärr inte kan ha honom kvar då vi inte kan ge honom det han behöver. Han är registrerad o chippad och har en fin stamtavla. Han är jättesnäll och är uppvuxen med både barn och katt. han fungerar bra med andra hundar. han fungerar bra vid inkallning och kommandon. Ser att han kommer till någon som är hundvan och vet hur man tar hand om hunden och jag ser därför inte att pengar är det viktigaste.