Sökresultat för: ”

andersson surfplatta 7tum säljes

Tidigare utannonserade

GALAXY Tab GT-P1000 är surfplatta, dator och mobil i ett. Alla fördelar, inga nackdelar eller kompromisser. Förutom att vara surfplatta och dator så är GALAXY Tab även en fullt utrustad smartphone. Du kan ringa, mejla, surfa, titta på film, läsa böcker, lyssna på musik, titta på bilder eller se strömmande video, var du än är. Med en vikt på endast 380 gram och liten nog för att få plats i innerficka ger Samsung nu ordet mobilitet en helt ny innebörd. Med GALAXY Tab och Flash 10.1 är det du själv som bestämmer vad som ska visas på din skärm eller vilka webbsidor du väljer att besöka. GALAXY Tab använder sig av operativsystemet, Android 2.2 och från Android Market kan du ladda ner tusentals applikationer vilket gör din Tab ännu bättre och mer personlig. Kort och gott - Frihet på 7 tum... 7" skärm 1024x600 Android 2.2 (Froyo) 1Ghz processor. 16gb minne +MicroSD-slot WiFi/Bluetooth/3G. 3 megapixel kamera med LED blixt Stöder Flash Player 10.1 Android Market, Ladda ner "apps" Upp till 7h batteri vid filmspelning 3,5mm uttag för hörlurar/handsfree. Mobilen bortskänkes med abonemang hos telenor,(som kostar 278:- i månaden och då får du surfa och ringa HUR MYCKET DU VILL.) den som tar över abonemanget måste vara över 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Jag skickar inte telefonen. Du som är intresserad får komma hit och skriva på papper och hämta telefonen. Mvh Jessica Andersson
Hej Har en svart samsung galaxy pocket som är olåst, är i fint skick. kan skickas om köparen står för frakten!! Säljer även ett årskort mobilsurf+Årskort säker mobil för 450kr Har även en i nyskick surfplatta Andersson med 7tum skärm wifi säljes eller bytes mot mobil. pris 950kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Har en jättefin Andersson surfplatta7tum vit, kartong, laddare,usb-kabel, billaddare, kvitto och garanti. 16GB inbyggt minne men går att utöka med minneskort. Köpt på siba så det går att läsa om den där. pris:700 Kan skickas om köparen står för frakten..
Andersson adt 1.0, 7 tum Tygfodral/ficka följer med. Drygt ett år gammal. Inköpspris: 1400 kr Säljes för 600kr