Sökresultat för: ”

andersson r2 säljes

Tidigare utannonserade

En stor tung Bioreciever med massor av muskler. Klarar de flesta format. Ej hdmi Menyn kan ses direkt på bildskärmen Automatisk kalibrering av högtalare Skicket mkt. bra utan repor o märken Låter kanon.Fungerar perfekt. Tyvärr är fjärren borta. Går bra med piratfjärr. Pris 600sek. Frakt 250sek Mera info kolla Google Vikt 13kg 7x150Watt B,H,D 43x16x39 Kvar om du ser detta OBS Baksidan syns på den övre bilden Dvdn är såld
Jag säljer nu en riktigt bra ljudförstärkare som funkar till alla möjliga ljud anläggningar. NYPRIS för förstärkaren var 4000 kronor, butikspris är nu för den 3500-4000! För mera info kolla på--> http://www.smartson.se/test/receiver/andersson-r2.htm Säljer även ett par riktigt prisvärda och riktiga bra bas och fin kvalitets Högtalarna kostade 2000 kronor styck. Kan sälja högtalarna separat och förstärkaren eller för ett billigt och bra paketpris! ---------------------------------------------------------------- Har du/ni några funderingar eller frågor så är de bara att mejla eller ring gärna !
Säljer en Andersson R2 förstärkare (7.1 ) den är silver färgad, mick för inställning av högtalare, även instrucktions bok och fjärr medföljer. Högtalare Proson 5 st +12" baslåda med fjärr även den Proson. Trä färgade Skickar med även kablar och stativ om så önskas. Kan eventuellt säljas var för sig... Pris: Förstärkare 1600 kr Högtalarna 1200 kr Värda varenda krona så ni som vill ge skam bud, glöm de... diskutera går de inom vettiga gränser Ring helst om du är seriös...
Säljes en Epson TW-700. En mycket bra projektor enligt min synpunkt, som måste tyvärr säljas nu. Till denna finns en ramspänd duk på 90 tum och ett hemmabio paket med en Andersson R2 förstärkare med 5 högtalare och en sub. Jag säljer helst allt tillsammans för 3.900:- Men vill ni köpa delar seperat så tar jag: Epson TW-700 2.500:- 90-tums duk 900:- Förstärkare med högtalare och sub 750:- Kontakta helst på telefon.
Säljer nu vår surroundanläggning pga platsbrist. Anläggningen består av: 2 st frontpelare 3 mindre högtalare (endast en på bild) 1st subwoofer 1st förstärkare, Andersson R2. Stödjer 5.1 och 7.1, DolbyDigital och DTS. 7x150W 4ohm. (Bäst i test på HemmaBio) Då jag är känd för att vara pedant, så är allt i kanon skick och sparsamt använt. Orginaltillbehör så som bruksanvisning, sladdar och kontroll ingår givetvis. Köpte detta för 12.000 för ca 7år sedan.