Sökresultat för: ”

anders pehrson lampa ateljé lyktan crystal säljes

Tidigare utannonserade

Unik taklampa från Atelje Lyktan i Åhus. Lampan Crystal är av modell "bumlingen" från 1970-talet och är tillverkad i glas och mässing. Innerdelen ger en avbländande effekt som ger ett perfekt lyster till hela rummet! Designer: Anders Pehrson http://www.atelje-lyktan.se/anders-pehrson I perfekt skick och med nyrenoverad el. En riktigt snygg och åtrovärd taklampa! För dig som vill ha en taklampa som lyfter upp hela rummets atmosfär!
En nästintill unik taklampa från Atelje Lyktan i Åhus. Lampan Crystal är av modell "bumlingen" från 1970-talet och är tillverkad i glas och mässing. Innerdelen ger en avbländande effekt. Designer: Anders Pehrson lapman är i perfekt skick och med nyrenoverad el. För dig som vill ha en taklampa som lyfter upp hela rummets atmosfär. Vi har mycket mer belysning i butiken. Välkommen till modighus.se Pris ink.frakt
'Crystal', Design Anders Pehrson, höjd: 45 (liten nagg i överkant)
Anders Pehrson för Ateljé Lyktan. ¨Crystal¨. Taklampa i glas och mässing. Höjd 35, diam 31 cm. Anders Pehrson for Ateljé Lyktan, Sweden. ¨Crystal¨ .Ceiling lamp in glass and brass. Height 35, diam 31 cm.