Sökresultat för: ”

anders altzar säljes

Tidigare utannonserade

1927, Utsikt mot siljan, 66 x 90
-35 vintermotiv, 41x53
Landskap i vinterskrud signerad 34 . Dukmått 60x75,med ram 70x85. Motivet är troligtvis ifrån Siljansnästrakten . ANDERS ALTZAR. Bildkonstnär, född i Siljansnäs, Dalarna 1886, död 1939. Han studerade för Gustav Ankarcrona, därefter på Konstakademien
Fädbod med utsikt över sjö och berg ,sign 29 . Dukmått54x63,med ram 71x79 Motivet är troligtvis ifrån Siljansnästrakten . Stor fin målning i bra skick.
Du blir en del av Power Products i Ludvika. Power Products är nyckelkomponenterför att transmittera och distribuera elektricitet. Divisionen innefattar ABB:stillverkningsenheter för transformatorer, genomföringar, lindningskopplare,brytare, mättransformatorer, avledare, högspänningskablar och annan ingåendeutrustning. Power Products erbjuder också service för att säkerställaprodukternas prestanda och förlänga deras livslängd. Divisionen är indelad i treaffärsenheter: Transformers, High Voltage Products och Medium Voltage Products.UppgifterSom medarbetare på PPISB får du möjlighet att jobba tillsammans med kreativa kollegor med bred kunskap om Power Products affärsprocesser och system. Vår avdelning ansvarar för att supportera och drifta Power Products affärssystem ERP LN och dess integrationer med produktionssystem som exempelvis ECS, ekonomisystem som SAP och SIW samt en mängd övriga. Vi ansvarar också för divisionens affärsrapporter i  Qlikview och Crystal. I denna roll får du ansvara för ERP LN-relaterade processfrågor liksom stöd, underhåll och utveckling av systemet. Framtagning av kravspecifikationer samt ansvar för projekt och utbildningar kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Dina kunder kommer främst att vara ERP LN power users och processforum inom divisionen men även projektledare och IS-ansvariga. Det innebär att du får möjlighet att påverka affärsprocesserna inom Power Products affärsenheter. Vi arbetar främst i team och i nära samarbete med externa systemutvecklare och systemarkitekter som är specialiserade på de applikationer och hårdvaran som vi använder. Om du är serviceinriktad och vill arbeta i en stimulerande miljö med utmärkta utvecklingsmöjligheter, anta denna utmaning och bli vår nya medarbetare.KravDu har erfarenhet av en eller flera affärsprocesser. En bakgrund inom projektledning och/eller en ingenjörsutbildning inom systemteknologi är meriterande. Du måste kunna ERP LN eller ha motsvarande erfarenhet från andra affärssystem samt behärska engelska flytande i både tal och skrift. Dina personliga kvaliteter är också viktiga. Du bör vara lösningsorienterad, serviceinriktad, kreativ och en samarbetsvillig lagspelare. För att passa i rollen behöver du också vara en strukturerad och skicklig kommunikatör som har förmågan att se till helheten.Additional InformationRekryterande chef Britt-Marie Altzar, +46 240-78 21 29, svarar gärna på dina frågor. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Anders Eliasson, +46 240-78 33 67. Unionen: Björn Flinth, +46 240-78 20 90. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Therese Edholm, +46 240-56 43 24. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.