Sökresultat för: ”

andelslägenhet teneriffa säljes

Tidigare utannonserade

"Kanonpris" Andelslägenheten på Jardin Amadores är en fullt utrustad 2 rumslägenhet i toppklass med alla facaliteter man kan tänka sig. Belägen i Amadores dalen strax väster om Puerto Rico på södra Grand Canaria med en hänförande utsikt rakt västerut mot Teneriffa. Bra och fin service finns i närområdet med restauranger och affärer. Lagfart på lägenheten finns och skrivs över vid köpet. Tillkommer årsavgift. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi våra andelsveckor på Regency Club Tenerife. Anläggningen är väletablerad och mycket välskött. Lägenheterna är i mycket gott skick och med hög utrustningsstandard. Stor del av andelsägarna är skandinaver och det finns alltid skandinavisktalande personal på plats. Lugnt och skönt läge men ändå nära till allt på södra Teneriffa. Vi överlåter våra 4 veckor till rätt intressent för en närmast symbolisk summa. Endera alla veckorna eller var och en för sig. Vår period omfattar spanska veckor 5-8. (vilket 2011 är 8/2 - 8/3) Ni kan disponera veckorna 6 - 8 redan nu i vinter om så önskas. Vi hjälper er naturligtvis med goda råd samt de ganska få formaliteter som en överlåtelse innebär. Efter många år på teneriffa har vi stor erfarenhet av lokala omständigheter så välkommen med frågor av alla de slag. Vi har valt att etablera ett permanent boende på Teneriffa och därför överlåts andelarna.
Andelslägenhet på Beverly Hills Club i Los Christianos på Teneriffa veckorna 51, 52 och 1. Två sovrum, 6 bäddar, badrum, vardagsrum med pentry och stor balkong med sol hela dagen och solnedgång över Atlanten. Lägenhetsnummer F 301. Mer information om anläggningen kan fås på nätet. Underhållsavgift för 2011 var 1314 EUR
Nu finns en möjlighet att köpa och få äga en återkommande härlig vecka varje år i lägenhet med två sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök och balkong för max. 6 personer på fyrstjärniga Hollywood Mirage Club i Los Christianos på den soligaste södra delen av Teneriffa. Pool, Gym, Spa och Kids club, restaurang mm. Fri buss till stranden flera ggr/tim under dagtid från resorten! Läs mer om anläggningens alla faciliteter och attraktioner i den tidigare fiskebyn Los Christianos på silverpointresorts.com! Nära till nya fantastiska Siam Park vattenland med bl.a. världens största vågmaskin! På ön finns även Djungle park, Monkey Park, Aqualand, Loro Park, Whales & Dolphins, Yellow Submarine, Go Karting och Crazy Golf. Många valmöjligheter till olika spännande utflykter, kultur och historia, stränder runt ön, sport, golf och nattliv! Serviceavgift för sängkläder, slutstädning vid utcheckning, underhåll mm. ca 3 227 SEK/år Närmsta flygplats är Tenerife South / TFS, ca 15 km bort. Det är endast kostnaden för flygresan som tillkommer när boendet redan är klart! Hör av dig med frågor för en snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu finns en möjlighet att köpa och få äga en återkommande härlig vecka varje år i lägenhet med två sovrum, vardagsrum och fullt utrustat kök och balkong för max. 6 pers. på fyrstjärniga Hollywood Mirage Club i Los Christianos på den soligaste södra delen av Teneriffa. Pool, Gym, Spa och Kids Club, restaurang, mm. Fri buss till stranden flera ggr/tim under dagtiden från resorten! Läs mer om anläggningens alla faciliteter och attraktioner i den tidigare fiskebyn Los Christianos på silverpointresorts.com! Nära till nya fantastiska Siam Park vattenland med bl.a. världens största vågmaskin! På ön finns även Djungle Park, Monkey Park, Agualand, Loro Park, Whales & Dophins, Yellow Submarine, Go Karting and Crazy Golf. Många valmöjligheter till olika spännande utflykter, kultur och historia, stränder runt ön, berget Teide, sport, golf och nattliv! Serviceavgift för allting som sängkläder, slutstädning vid utcheckning, underhåll mm. ca 3 227 SEK/år. In- och utcheckning på fredagar. Närmaste flygplats är Tenerife South/TFS ca 15 km. Det är endast kostnaden för flygresan som tillkommer när boendet redan är klart! Hör av dig för en snabb affär! Ev. kan även v. 42 säljas för två semesterveckor i följd om så önskas.