Sökresultat för: ”

andelslägenhet kreta säljes

Tidigare utannonserade

Tillfälligt erbjudande före den 31/1 Lägenheten tillhör anläggningen Village Heights Golf Resort och är belägen utanför staden Hersonissos på ön Kreta. Den ligger ca 1 km från en golfbana, se www.aegeanbluevacations.com Anläggningen är ny och väl underhållen. Lägenheten disponeras v 8 men har aldrig använts den veckan utan vi har bytt till oss andra veckor genom RCI, www.rci.com vilket har fungerat mycket bra. Den årliga serviceavgiften på 451 euro inkluderar underhåll, städning, sänglinne och handdukar.
Andelslägenhet (kontrakt t.o.m 2035) på Kreta i byn Platanes, Rethymnon. Utnyttjandevecka 27, poängsystem med RCI ger 2 veckor. Lugnt fint område med närhet till det mesta. Poolutsikt (15 meter). Bottenplan.
I byn Platines (Rethymnon) finns möjlighet att överta nyttjanderätten av en studio för 2 personer på Leoniki Residence. Ägandet och nyttjandet avser vecka 33 (röd vecka med hög byteskraft) fram till och med decemeber 2029. Årsavgiften låg 2012 på 361 euro och är betald. Lägheten är en studio för 2 personer. Studion är utrustad med satelit TV, luftkondisionering, kök, microvågsugn, telefon, strykjärn/strykbräda samt hårtork. På hotellet finns bland annat pool, barnpool, lekplats, resturang, bar, barnpassning, tvättservice och biluthyrning. Receptionen är bemannad dygnet runt och vakter finns på anläggningen som innefattar 99 lägenheter/rum. Andelen kan knytas till RCI (vilket vi har gjort) som är ett internationellt förmedlingssytem. Som medlem i RCI kan man om man ej vill utnyttja sin vecka på leoniki byta in den i RCI:s system och får då över 4000 anläggningar i över 100 länder att välja på. Grekland står högt i kurs, varför inte byta in den veckan mot ett par kanske till och med 3 veckor i tex karibien? Medlemms avgiften till RCI ligger på ca 1200 sek/år. Bytesavgift Europa ca 1580 sek/vecka och internationellt 2075 kr/vecka. (2011 års priser). Det finns även många möjlighter till lyxiga semestrar även om du/ni väljer att utnyttja eran vecka 33 på Leoniki Residence i form av extraveckor och sista minutenresor på RCI. Nyttjandet av 1 vecka (v33 med HÖG byteskraft) på Leoniki Residence fram till och med december 2029! Pris 50 000 sek mer info om anläggnigen på www.leoniki.com
I byn Platines (Rethymnon/kreta) finns möjlighet att överta nyttjanderätten av en studio för 2 personer på Leoniki Residence. Ägandet och nyttjandet avser vecka 33 (röd vecka med hög byteskraft) fram till och med december 2029. Årsavgiften 2013 på 361 euro är betald. Lägenheten är en studio för 2 personer. Studion är utrustad med satellit TV, luftkonditionering, kök, mikrovågsugn, telefon, strykjärn/strykbräda samt hårtork. På hotellet finns bland annat pool, barnpool, lekplats, restaurang, bar, barnpassning, tvättservice och biluthyrning. Receptionen är bemannad dygnet runt och vakter finns på anläggningen som innefattar 99 lägenheter/rum. Andelen kan knytas till RCI (vilket vi har gjort) som är ett internationellt förmedlings sytem. Som medlem i RCI kan man om man ej vill utnyttja sin vecka på leoniki byta in den i RCI:s system och får då över 4000 anläggningar i över 100 länder att välja på. Grekland står högt i kurs, varför inte byta in den veckan mot ett par kanske till och med 3 veckor i tex karibien? Medlems avgiften till RCI ligger på ca 1200 sek/år. Bytesavgift Europa ca 1580 sek/vecka och internationellt 2075 kr/vecka. (2012 års priser). Det finns även många möjligheter till lyxiga semestrar även om du/ni väljer att utnyttja eran vecka 33 på Leoniki Residence i form av extraveckor och sista minuten resor på RCI. Nyttjandet av 1 vecka (v33 med HÖG byteskraft) på Leoniki Residence fram till och med december 2029! Pris 40 000 sek eller byte mot bil i samma priskklass. mer info och bilder på anläggningen hittar du på http://www.aegeanblue.eu/lrgall.html Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
I byn Platines (Rethymnon/kreta) finns möjlighet att överta nyttjanderätten av en studio för 2 personer på Leoniki Residence. Ägandet och nyttjandet avser vecka 33 (röd vecka med hög byteskraft) fram till och med december 2029. Årsavgiften 2013 på 361 euro är betald. Lägenheten är en studio för 2 personer. Studion är utrustad med satellit TV, luftkonditionering, kök, mikrovågsugn, telefon, strykjärn/strykbräda samt hårtork. På hotellet finns bland annat pool, barnpool, lekplats, restaurang, bar, barnpassning, tvättservice och biluthyrning. Receptionen är bemannad dygnet runt och vakter finns på anläggningen som innefattar 99 lägenheter/rum. Andelen kan knytas till RCI (vilket vi har gjort) som är ett internationellt förmedlings sytem. Som medlem i RCI kan man om man ej vill utnyttja sin vecka på leoniki byta in den i RCI:s system och får då över 4000 anläggningar i över 100 länder att välja på. Grekland står högt i kurs, varför inte byta in den veckan mot ett par kanske till och med 3 veckor i tex karibien? Medlems avgiften till RCI ligger på ca 1200 sek/år. Bytesavgift Europa ca 1580 sek/vecka och internationellt 2075 kr/vecka. (2012 års priser). Det finns även många möjligheter till lyxiga semestrar även om du/ni väljer att utnyttja eran vecka 33 på Leoniki Residence i form av extraveckor och sista minuten resor på RCI. Nyttjandet av 1 vecka (v33 med HÖG byteskraft) på Leoniki Residence fram till och med december 2029! Pris 40 000 sek eller byte mot bil i samma priskklass. mer info och bilder på anläggningen hittar du på http://www.aegeanblue.eu/lrgall.html