Sökresultat för: ”

andel fritidshus säljes

Tidigare utannonserade

Bli delägare i ett fantastiskt hus på Gotland. Huset ligger i Tofta strand ca 2 mil söder om Visby. Ni blir ägare till 1 andel, som innebär att ni har huset i 5 veckor varje år. Val av veckor sker 1 gång / år. (oktober) I huset finns det 8 sängplatser. Det ligger vid underbara bad och promenad leder. Insats 225 000:- Månadsavgiften är nu 800:- / månad För mer info ring Anna 0730-291400
Vi säljer vår andel i ett fritidshus med 8 andelsägare, vilket innebär 6-7 v. per år. Veckorna väljs på det årliga höstmötet (29 okt i år). Stugan som är ett parhus ligger på högfjället, Krypljungstigen 10, ca 500 m från HC och på nära gångavstånd till fina längdspår. Stugan är på 60 + 10 kvm och har ett fullständigt utrustat kök (diskmaskin, mikro mm), 2 sovrum (2 + 2 bäddar) samt ett sovloft med 3 sovplatser, bastustuga, stor altan, förråd. Månadsavgiften för drift och underhåll är endast 400 kr/mån.
Del i hemtrevligt fritidsboende i två plan på totalt 110 kvadratmeter i bostadsrättsföreningen Flatfjällsbyn 1. Den lyxiga "stugan" har fler än 10 sängplatsar, två snygga bad varav det ena är kaklat och har en stor bubbelpool, två vardagsrum med tv och ett modernt kök med alla bekvämligheter. Det finns även badstu och en mysig öppen spis. Nära till skidanläggning, badland och andra roliga aktiviteter i Tandådalen. Den här vintersäsongen är det vecka 44, 49, 51 och 15 som gäller. Fler bilder finns tillgängligt, bara att fråga.
Sahlbäcksheden, Hundfjället Tandådalen Modernt, unikt fjällhus med buss till liftarna utanför dörren. Öppen planlösning med plats för 14+4 personer. Två stora rum för samvaro och aktiviteter. Exklusivt utrustat hus. Avancerat ljudsystem i alla rum, tom i utespat. Bastu och utespa i direkt anslutning till stort badrum med bubbelbad. Huset disponeras 5 veckor per år enl rullande schema. Avgift 7500:- per år. (Tot.kost ca 5000:-/vecka) Veckorna kan hyras ut. se mer: http://www.delagarskap.se/illerstigen8 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tillfälle för er som älskar svensk natur !!!! Stugföreningen äger 8 välskötta fastigheter i fantastiska lägen i Södra Sverige. Varje andel ger rätt till 8 veckors vistelse/år. Årsavgiften 5000, beslutad instaskapitalhöjning den 2013-06-30 är 3000:-/andel. För mer info om stugorna www.stugan1.se Tveka inte, kanon erbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.