Sökresultat för: ”

anbudsförhandlare heltid säljes

Tidigare utannonserade

Försäljningsassistent sommarjobb, heltid i sommar och extra i höst Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag Som försäljningsassistent kommer du att ingå i företagets upphandlingsavdelning och jobba tillsammans med 3 personer. Du kommer t.ex. att: ?  Administrera data från olika källor i Excel ?  Sammanställa information inför upphandling ?  Vara projektledare och anbudsförhandlare behjälpliga i deras processer Krav på person ?  Har goda kunskaper i Excel ?  Är van vid att jobba med statistik ?  Har administrativ vana
Academic Work söker för kunds räkning en försäljningsassistent till en av Sveriges ledande leverantörer till restauranger, storkök och servicehandel. De erbjuder ett fullsortiment med allt från mat och dryck till restaurangutrustning, och tillhandahåller även hela butikskoncept för lönsam servicehandel med hög servicegrad. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag Arbetsuppgifter: Som försäljningsassistent kommer du att ingå i företagets upphandlingsavdelning och jobba tillsammans med 3 personer. Du kommer t.ex. att: • Administrera data från olika källor i Excel • Sammanställa information inför upphandling • Vara projektledare och anbudsförhandlare behjälpliga i deras processer• Har goda kunskaper i Excel • Är van vid att jobba med statistik • Har administrativ vana Det är meriterande om du har arbetat som inköpsassistent eller försäljningsassistent tidigare. Som person är du mycket noggrann och strukturerad då tjänsten innebär hantering av en stor mängd data. Start: slutet av juni Omfattning: Heltid tom augusti OCH extra i höst Arbetstid: kontorstider Plats: Globen/Årsta Lön: Timlön Referensnummer: HT54934 Urval: sker löpande Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Academic Work söker för kunds räkning en anbudsförhandlare. Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer till restauranger, storkök och servicehandel. De erbjuder ett fullsortiment med allt från mat och dryck till restaurangutrustning, och tillhandahåller även hela butikskoncept för lönsam servicehandel med hög servicegrad. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som anbudsförhandlare kommer du att vara en del av inköpsorganisationen. Du kommer ingå i en grupp av tio personer och både självständigt och i team hantera anbudsläggningen. Du kommer till exempel att: • Hantera anbudsstödsförfrågningar och förhandla med leverantörer • Utveckla sortiment, prisbilder och analysera anbud • Hålla dig uppdaterad om marknaden för att alltid kunna erbjuda kunderna det bästa Utvecklingsmöjligheter: Som anbudsförhandlare får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom förhandling och inköp. Du kommer att lära känna organisationen och livsmedelsbranschen i stort vilket ger dig värdefulla kunskaper och erfarenheter för framtiden. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från livsmedelsbranschen med produktkunskap inom restaurang och/eller detaljhandeln. Du ska vara van vid att jobba med Officepaketet och ha mycket goda Excel-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av eller utbildning inom upphandlingsprocessen. Som person är du mycket noggrann och analytisk då du kommer hantera mycket information. Eftersom du kommer att arbeta med flera anbud samtidigt är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt samt trivs med att jobba mot deadlines. Kommunikation, både muntligt och skriftligt, kommer vara en cetntral del av din vardag som anbudsförhandlare. Start: omgående Omfattning: heltid minst 6 månader med möjlighet till anställning hos kund Arbetstid: kontorstider Plats: Stockholm Lön: Timbaserad månadslön Referensnummer: HT 59890 Urval: sker löpande Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Academic Work söker för kunds räkning en anbudsförhandlare. Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer till restauranger, storkök och servicehandel. De erbjuder ett fullsortiment med allt från mat och dryck till restaurangutrustning, och tillhandahåller även hela butikskoncept för lönsam servicehandel med hög servicegrad. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som anbudsförhandlare kommer du att vara en del av inköpsorganisationen. Du kommer ingå i en grupp av tio personer och både självständigt och i team hantera anbudsläggningen. Du kommer till exempel att: • Hantera anbudsstödsförfrågningar och förhandla med leverantörer • Utveckla sortiment, prisbilder och analysera anbud • Hålla dig uppdaterad om marknaden för att alltid kunna erbjuda kunderna det bästa Utvecklingsmöjligheter: Som anbudsförhandlare får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom förhandling och inköp. Du kommer att lära känna organisationen och livsmedelsbranschen i stort vilket ger dig värdefulla kunskaper och erfarenheter för framtiden. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från livsmedelsbranschen med produktkunskap inom restaurang och/eller detaljhandeln. Du ska vara van vid att jobba med Officepaketet och ha mycket goda Excel-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av eller utbildning inom upphandlingsprocessen. Som person är du mycket noggrann och analytisk då du kommer hantera mycket information. Eftersom du kommer att arbeta med flera anbud samtidigt är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt samt trivs med att jobba mot deadlines. Kommunikation, både muntligt och skriftligt, kommer vara en cetntral del av din vardag som anbudsförhandlare. Start: omgående Omfattning: heltid minst 6 månader med möjlighet till anställning hos kund Arbetstid: kontorstider Plats: Stockholm Lön: Timbaserad månadslön Referensnummer: HT 59890 Urval: sker löpande
INFORMATION OM UPPDRAGET Academic Work söker för kunds räkning en anbudsförhandlare. Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer till restauranger, storkök och servicehandel. De erbjuder ett fullsortiment med allt från mat och dryck till restaurangutrustning, och tillhandahåller även hela butikskoncept för lönsam servicehandel med hög servicegrad.Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter:Som anbudsförhandlare kommer du att vara en del av inköpsorganisationen. Du kommer ingå i en grupp av tio personer och både självständigt och i team hantera anbudsläggningen.Du kommer till exempel att: • Hantera anbudsstödsförfrågningar och förhandla med leverantörer • Utveckla sortiment, prisbilder och analysera anbud• Hålla dig uppdaterad om marknaden för att alltid kunna erbjuda kunderna det bästaUtvecklingsmöjligheter: Som anbudsförhandlare får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom förhandling och inköp. Du kommer att lära känna organisationen och livsmedelsbranschen i stort vilket ger dig värdefulla kunskaper och erfarenheter för framtiden. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från livsmedelsbranschen med produktkunskap inom restaurang och/eller detaljhandeln. Du ska vara van vid att jobba med Officepaketet och ha mycket goda Excel-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av eller utbildning inom upphandlingsprocessen.Som person är du mycket noggrann och analytisk då du kommer hantera mycket information. Eftersom du kommer att arbeta med flera anbud samtidigt är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt samt trivs med att jobba mot deadlines. Kommunikation, både muntligt och skriftligt, kommer vara en cetntral del av din vardag som anbudsförhandlare.Start: omgåendeOmfattning: heltid minst 6 månader med möjlighet till anställning hos kundArbetstid: kontorstiderPlats: StockholmLön: Timbaserad månadslönReferensnummer: HT 59890Urval: sker löpandeVi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. Klicka på knappen för att ansöka eller läsa mer om jobbet.