Sökresultat för: ”

analog kamera canon säljes

Proffshus

Skåne län

Tidigare utannonserade

Säljer detta då det bara ligger och används ej. Följde med kameran vid köp. Info från CyberPhoto Den här optiken är designad enbart för digitala systemkameror med sensor i "APS-storlek". Den fungerar alltså INTE på en analog systemkamera eller på EOS 1D, 1Ds och DCS-14n. En stor fördel med detta är att objektivet blir kompaktare och lättare, det väger endast 245 gram och har måtten 67,5 x 60 mm. Hämtas i märsta
Jag skall sälja mitt Sigma 70-300 objektiv (passar Canon) trots att det nästan är i oanvänt skick! SIGMA OBJEKTIV AF70-300/4-5,6 DG Ett telezoom väl lämpat för t.ex sport & porträtt. Perfekt att komplettera utrustningen med. Utvecklat för att fungera på alla modeller av kameror såväl analoga som digitala oavsett sensorns storlek. Brännvidd: 70-300 mm. (Vilket blir ca. 112-480mm. på 1,6x sensor) Skicka ett mail vid intresse.
Säljer nu min Canon CanoScan LiDE 600F. Scannern är i nyskick, knappt använd och inte en repa. All dokumentation och originalkartong finns kvar. Det följer även med en adapter som gör det möjligt att scanna in 35 mm-filmremsor från analoga kameror. - Ergonomisk, 3-vägsdesign - Filmhållare (FAU) för 35 mm-remsor - FARE och QARE-system avlägsnar damm och repor - Stor upplösning! 4 800 x 9 600 dpi*, 48 bitars färgdjup - USB 2.0 Hi-Speed - Kan scanna till PDF - Flerfotoläge - 7 snabbknappar Scannern finns i Skanör. Kan tas med till Malmö.
Hej! Nu ska jag sälja min analoga systemkamera pga att jag inte använder den längre. objektivet är på 28-80mm Det som följer med en väska plus 2st batterier o självklart så följer kameran med. Pris 350kr Obs jag måste bli av med den så fort som möjligt. Köparen står för fraktkostnaden. Ring för mer info Endast telefon kontakt
Objektiv Canon ef 28-105 f3,5-4,5 II USM Bra allroundobjektiv som jag först haft på min EOS 5 samt senare på min 60D. Nu har jag dock bytt upp mig till L-objektiv och detta har blivit överflödigt. Motljusskydd samt linsskydd medföljer Prisidé: 700kr Canon EOS 5 (OBS! ANALOG!) väljarratten är "ur led" och klickar inte i läge men det fungerar att välja inställningar och bortsett från det så fungerar kameran perfekt. Prisidé: 100kr eller gratis till den som även köper objektivet för 700kr Kan skickas. Fraktkostnad bekostar köpare och förskottsbetalning gäller, öga-mot-öga-köpare har förtur.