Sökresultat för: ”

amstaff tik omplaceras säljes

Tidigare utannonserade

Nu har det tyvärr gått så långt så vår lilla prinsessa måste flytta till ett nytt hem. pga ändrade familjeförhållanden så kan ingen av oss ha henne kvar. De svider i hjärtat då hon är en helt underbar hund. Kettla är en amstaff på 1 år. hon är van vid små barn och världens vänligaste.. Hemmet är viktigare än priset.. Kommer vara mycket noga med vart hon hamnar. Gärna ute på landet hos en barnfamilj då hon älskar barn. ni som aldrig tidigare haft hund strunta i denna annons. skriv ett brev o berätta om varför ni skulle passa som ny familj åt min prinsessa.. Bild mejlas vid seriöst intresse // Carro
Måste tyvärr omplacera min tik pga allergi samt tidsbrist, Shai är en 4årig amstaff hon fungerar jätte bra med barn och andra hundar(även tikar)hon gillar att va ute i skogen gillar även att ta en tur med cykel. Kommer vara väldigt noga med vem som får köpa henne. ni ska ha ett lungt och stabilt hem att erbjuda då shai är väldigt känslig för stress och förändring, och även ha den tiden som hon kräver, och gärna erfarenhet av rasen ring för mer info!
Har en amstaff tik på 2 år som behöver nytt hem pga separation. - hon är lydig. - hon kan vara lös, kommer på inkallning - vill arbeta, aktivera - van vid barn - leker med tikar och hanar. - skäller endast när nån ringer på dörren hon är vaccinerad, försäkrad. vill att hon kommer ut på landet eller till familj/par som kan aktivera henne. Bild mailas, hon är helvit med några små svarta prickar. Hon omplaceras via en förmedling. Första kontakt är via MAILEN där NI berättar om er själva, arbete m.m.
Efter noga övervägande så måste jag tyvärr omplacera min snart 3 år gamla blandrastik. Enl de jag köpte henne av så är det en blandning av Amstaff och Bullterrier, men då det inte finns några papper så är det inga garantier vad som finns i henne. Fungerar bra med hanhundar men absolut inte med andra tikar. Ser gärna att hon kommer till någon med hundvana och erfarenhet av liknande raser. Pengarna är inte det viktigaste för mig, men för att hålla förortsslynglar borta så kommer jag kräva en symbolisk summa.
Läs noga! Ras: Amstaff/dobbermann Namn: Texas Ålder: 1 år Kön: tik Päls: kort, brun Lynne: Snäll, tillgiven, blyg Annat: Gillar andra hundar och katter. Längd ca: 60cm och väger 10-25kg. Kan dra lite men inte så farligt lärs lätt av med godis till hands. En underbar hund som säljes endast på grund av att jag inte får ha henne i min lägenhet av ägaren. Värd vart enda öre och hennes nya ägare kommer få kärlek för livet! ENDAST: Seriösa och hundvana, priset är prutat och klart! Ring helst! Mvh: Sara, Emma och Texas bilder finns på annons under samma namn: http://kopochsalj.eniro.se/annons/texas-sljes-akut!:A36970746