Sökresultat för: ”

amstaff siberian husky säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min valp nu som är 8 veckor gammal. Har precis kÖpt honom men kan tyvärr inte behålla honom pga. jag fått reda på att jag är gravid och kommer inte att ha tillräckligt med tid fÖr valpen. Han är en blandras mellan amstaff, rottweiler och siberian husky. Han är en väldigt fin valp, han trivs bra med barn. En väldigt bra familjehund. Det är väldigt viktigt fÖr mig att han hamnar hos en bra ägare.. Han är: vaccinerad chippad avmaskad Ring fÖr mer information
Hej! Jag heter Rambo och är 3, 5 år. Jag är världens snällaste hund, men har massa energi! Att leka och springa är det bästa jag vet! Jag hade behövt komma ut på landet där jag kan springa fritt, eller till någon som är intresserad av att gå eller springa med mig minst varje dag. Jag är en blandrashund; Amstaff, Rottweiler, Amerikansk bulldog, Siberian Husky, Alaskan Malamut. Så jag är en stor hund och väger ca 42kg. Jag är chippad, vaccinerad, kastrerad och avmaskad. Vill du ge mig ett nytt hem? Ring efter kl16 på vardagar. Mvh Olafur.
Jag säljer min tik pga päls allergi. Hon heter Coockie är 13 veckor gammal, Coockie är en blandning mellan AMSTAFF och SIBERIAN HUSKY. hon är shipad och har alla vacciner. Hon är även avmaskad, försäkrad och registrerad. Coockie gillar stor familj och barn, hon älskar äpple och gurka och även tomater och gillar att man kliar på magen. Hon är väldig aktiv och behöver ett stort utrymme. Hon kan även sitta, skälla, ligga och varckert tass vid komando. Jag vill gärna att DU som köper hunden behåller hennes namn. DU får även alla hennes prylar som: leksaker, sängen, tallrikar mm.
Nu e det endast två underbara hanar kvar å ska nu hitta nya hem dom med:) dom föddes den 14 december. Dom är chippade, vaccinerade avmaskade å veterinär besiktade:) nästa vaccination är när dom e ett år. Då de va tjuvparning e de en blandras av siberian Husky, å amstaff:) helt underbara e dom! Ring helst kollar nästan aldrig mailen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mamman är amstaff och pappan är blandning mellan amstaff och Siberian Husky. Kan ses när man träffar valparna. Nu är det 2 bröder kvar som ska hitta hem. Dem är uppväxta med barn i hemmet och koppeltränade och klo klippta. Koppel och halsband åker med. Valparna Benzo (vänster på bild) och Blade (höger på bild) är nu 9 veckor och är veterinär besiktade, chippade, vaccinerade och avmaskade. Mer bilder kan skickas vid intresse. Bra hem är viktigare än priset! Nås lättast via telefon men även på mejl.