Sökresultat för: ”

amstaff rottweiler säljes

Tidigare utannonserade

Ung tik född 5 mars chokladbrun/vit lydig drar ej i koppel,men kräver dock ett bra ledarskap, lite jakt intresserad, uthållig motionskrävande, vill ha ägare som gillar gå, jogga eller cykla med henne dagligen, van vid det mesta i ett hem, kan vara ensam, gillar att åka med överallt i bil eller kommunalt, tillgiven och lugn. Påbörjad kurs i lydnad och lite spår som hon älskar. Ras: Rottweiler/Amstaff (mamman är enfärgad mörk, pappan ljusbrun med vita tecken) Hon är född här. Välkommen att ringa om ditt hundköp är moget och genomtänkt ej under 25 år. Avbet. möjligt. Anette
Måste tyvärr sälja min underbara 5månader gamla rottweiler/Amstaff (Rottis 75% & Amstaff 25%) Ser ut som en rottis men har storleken som en amstaff. Min pojkvän vaknade upp med allergi en dag och jag blev tvingad att sälja både katt och hund. Gonzo är en väldigt fin och snäll hund som aldrig visat tecken på aggresivitet. Funkar bra ihop med barn och andra djur, vill leka med alla! På bilden är Gonzo 15veckor! Ring eller mejla för mer information.
Två underbara killar har vi kvar! Vi har ännu inte funnit de rätta hemmen till våra underbara pojkar. De är mest vana vid att gå runt på landet och leka och vakta. Miljöträningen har jag inte orkat med pga. skadad arm. Är du intresserad så hör av dig och berätta vad du har för hem att erbjuda! Vi behåller dem hellre än att de hamnar "fel". Det är därför de finns kvar! De har speciella personligheter och är så mysiga!
Dogge snart 2 år gammal amstaff/rottweiler kille söker nytt hem. Han är en underbar hund som behöver mycket kärlek och bus. Han älskar att ta långa promenader och leka med sin boll. Han har nyligen kastrerats. Han är inte så van med små barn. Ser gärna att du/ni har hundvana och att ni bor på landet nära skogen. Hör av er om intresse finns samt för mer info.
Måste nu göra oss av med vår 2 åriga tjeja pga att Ja har inte orken längre då Ja väntar tvillingar och har barn sen tidigare, och karln jobbar. Hon är världens mysigaste tjej. Kan va allt ifrån dunder lugn, till ett riktigt bus troll. Älskar att leka och busa. Ta långa promenader. Van vid barn och katter. Vid intresse, skicka ett mail och berätta om dig/er så svarar vi så fort vi kan. Snälla, endast seriösa människor gör sig besväret att höra av sig. Tack på förhand!