Sökresultat för: ”

amstaff rednose säljes

Tidigare utannonserade

Finns kvar några redose valpar till salu, de är leveransklara om 3 dagar då de fyllt 8 veckor. Hundarna säljes enligt blockets regler och ingen säljes förrens de är 8 veckor, kan tingas innan. Då är de leveransklara och säljes med vaccinerade,id chip, avmaskade och vetrinär besiktade. De är väldigt busiga, framåt, sociala som är uppväxta i hemma miljö och vana vid alla hushållssysslor samt kloklippning , bada osv . Det är viktigt man har kunskap och erfarenhet av denna ras, då den är mer krävande än andra. Vid ytterligare frågor vänligen maila eller ring
Hej pga ändrade familjeförhållade måste jag tyvärr hitta ett nytt hem till min king, då jag inte kommer att ha den tid han behöver.:( Han är snart 8 månader och hur go och glad vovve som helst , han älskar att vara ute och springa med andra hundar (han går i hopp med alla hundar och barn). Vid intresse så skickar vi bilder på honom. Säjles ej till under 21år och erfarenhet av denna ras.
Det är med största sorgen i mitt hjärta som jag måste bli av med min 10 veckors gamla amstaff rednos pga oväntad sjukdom. Han är världens gosigaste hund. Lyder på sitt, ligg, nej och fy. För att bara vara 10 veckor är det stort. Han är tränad och stark. Springer upp och ner för trappor och utomhus. Han vill gärna ha en mogen och stabil ägare som gärna har massa tid för honom. Han älskar barn och är van vid katter och andra hundar. Det är bara att ringa så får ni träffa världens snällaste hund. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Hunden är Veterinär bes Chippade Avmaskade Vaccinerade + papper finns för den nya ägaren att skicka in till jordbruksverket.
Hej nu finns det 1 rednose amstaff tik Kvar från en kull på 9. Hon är chippad vaccinerad! Det medföljer lite mat halsband koppel klor sax! Tjejen är redo att flytta hemifrån nu endast till rätt hem! Vi tar inte första bästa utan vi väljer med omsorg vilket hem hon kommer till Ring då mailen är lånad
Jag säljer 6 st valpar mamman är rednos och pappan amstaff . Dem är födda den 7 maj och är leverans klara den 7 juli . Mejla eller ring . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.