Sökresultat för: ”

amstaff pitbull schäfer säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Jag är en tjej på 20 år som bor i Farsta tillsammans med min sambo, son på 3 år och hund på 1 år. Alldeles bakom vårat område har vi grönområde där jag tar promenader med min hund och mina daghundar. Min hundvana är mycket stor, har haft krävande raser så som ; Schäfer, rottweiler, pitbull & amstaff, mm. Krav på eran hund är att den ska kunna lämnas ensam hemma då jag lämnar och hämtar på dagis och ibland behöver gå och handla, funkar med andra hundar och barnvänlig. Pris enligt överenskommelse. MVH Sara
Vi söker antingen en labrador eller /golden eller någon blandras med labrador/golden i. Vi är en liten familj som bor i hus på landet, i utkanten av en liten by. Vi är en aktiv familj som är mycket ute i naturen, med både fiske och vandring. Hundvana sen tidigare. Erbjuder ett djurvänligt och livslångt hem. Hundkompis finns. EJ Amstaff, Pitbull, Schäfer eller Husky korsningar. Där hemmet är viktigare än priset.
Hundbur från Dogman säljes. Köpt på Hundbiten i Karlskrona. Nypris ca 3000:- är i nyskick! Den passar mellanstor hund. Vår amstaff/pitbull har tidigare åkt i den. Buren är för liten till schäfer, rottweiler och liknande raser. Ägt den i 3 månader. Passar de flesta bilmodeller. (jag tror till och med att den ska passa alla) Finns i Torsås. Det ingår spännband att sätta fast buren med. Fler bilder kan mailas vid intresse. Mått: Höjd: 65 Längd: 77 Bredd: 51 Pris 1500:- el. bud.
Hej Vi är ett par som söker en bordercollie/schäfer eller annan blandrashund.Ej amstaff/pitbull.Vi är i medelåldern,inga barn.Bor i en stor lägenhet med naturen inpå knuten.Vi har god erfarenhet av hundar,då båda har haft ett flertal hundar genom åren.Vi har haft schäfrar,doberman/schäfer,boxer m.m.
hej mitt namn e david, har ett stort hund intresse , tyvärr kan jag inte skaffa hund på grund av tiden (driver eget företag) har du hund o behöver hjälp 1-3 dar i veckan eller nån dag i månaden , så ställer jag gärna upp på långa promenader , helst raserna amstaff, pitbull, rottweiler eller schäfer väluppfostrad om de något ni undrar bara ringa eller mejla