Sökresultat för: ”

amstaff koppel säljes

Tidigare utannonserade

Måste tyvärr omplacera våran goa lilla kille nu pga flytt. Han är absolut ingen problemhund men han kräver en fast hand och någon som har kunskap och erfarenhet av hundar. Han är 1 år och 4 månader och han är mycket lekfull och full av energi men ändå lyhörd och uppmärksam. Otroligt snäll och en riktig kelgris! Han kan all vardagslydnad. Han går utmärkt att ha lös och kommer på inkallning. Han älskar att springa lös i skogen och jaga pinnar. Går fint i koppel. Han är uppväxt med barn och har dom senaste månaderna levt ihop med katt och det har inte varit några problem.
fin kille söker nytt hem pga ändrade förhållanden. han är född oktober 2010. super trevlig kille på alla sett och vis,absolut ingen problem hund. går fint i koppel,kommer på inkallning om han är lös. kan grund komandon så som sitt,plats,stanna kvar,nej och tass. bor nu med andra hundar,barn och små djur. fungerar hur fint som helst. han är framåt och vill vara med i alla lägen,gillar att åka bil. hemmet är viktigare än priset,så de kan vi diskutera.
Vi söker nytt tryggt hem till vår Clyde som bara är är 1 1/2 år gammal. Vi har inte tiden som krävs efter som vi har en till hund som blivit skadad plus att vi väntar barn. Clyde är en snäll, rolig, tillgiven liten amstaff kille. Han är lyhörd, lättlärd och går fint i koppel. Vi ser gärna att du är äldre och har lite erfarenhet av hund. Clyde älskar barn men är inte så förtjust i andra djur....men det går att träna bort. oseriösa behöver inte höra av sig!!!!! vi är måna om vem Clyde hamnar hos....
hej säljer nu amstaff valpen rexi en tik super fin hund .. för min dotter har fått allergi !! hon är avmaskad, chippad,vet besiktad UA på allt! hon kan nu sitt,ligg, börjar gå fint i koppel hon tycker om å åka bil! ni får med koppel,mat,hund bädd,leksaker! Ring 0729-373838 Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs.
Hejsan! Måste tyvärr göra mig av med min lilla prins. Han är en blandras mellan amstaff/irländs terrier och fyllde ett år nu i mitten på september. Världens goaste kille men tyvärr blir han så stressad när han kommer i kontakt med små barn (0-1år) och vi väntar själva tillökning i familjen vilket inte kommer att funka med honom,tyvärr. Större barn går dock utmärkt och han älskar att leka. Med sig får han sin kudde och filt,matskålar,koppel och mat. Känner du att du har tid för en underbar liten kille i sina bästa år så maila eller ring.