Sökresultat för: ”

amstaff hane säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min fina hund p.g.a Allergi. Han är en 6 månaders valp, rumsren, lekfull mot barnen och väldigt energifull. Han gillar att åka i bil, det är hans "hobby". Han älskar när gäster kommer, han blir jätte glad! + Vaccinerad, registrerad i jordbruksverket (Har allt som en valp ska ha) Pris: Högst erbjudande. (Inga skambud Tack) Går bra & kontakta mig via mail/telefon. Har ni några frågor så bara ring eller maila! Telefon: 0702232771 Säljer till personer som har hund erfarenhet! Säljer absolut inte till folk under 20 år.
Måste tyvärr sälja min hane pga nytt jobb som tillträdes snarast. Så länge annonsen finns upp så finns han kvar! Min hane behöver komma till ett hem när han kan springa och leka fritt. Han är världens bästa och kan alla grund kommandon. Han är ett år gammal. Han älskar andra hundar och små barn. Han har aldrig gjort utfall mot någon. Han älskar att leka och har väldigt mycket energi. Han är väldigt rar och speciell. Papper, försäkring och registrering i jordbruksverket finns. Hör av er via min MOBIL för mer frågor och om ni vill ha fler bilder. Kan tänka mig gå ner i pris. MVH
Är tvyngen att hitta ett nytt hem till vår amstaff eftersom vi inte har den tid det behövs till han. Han är jätte snäll, inga som helst agrresivitet beetende. Han är uppväxt hemma här hos vår familj ända sen han var 8 veckor gammal. Vi vill hitta nån som köper han eller nån som vill ha han på foder. Pengarna är inte det viktiga i det här fallet, utan det viktiga är att han kommer till ett bra hem som han förtjänar. Kan ni erbjuda vår grabb ett bra hem så skriv gärna ett par rader om er eller ring på Tel nr : 0736939551
Bruno har kommit tillbaka till oss,uppfödarna pga allergi i hans familj. Han är uppvuxen på landet i barnfamilj. Fungerar bra med andra hundar,barn,katter,att åka bil m.m. Söker nu ett nytt kärleksfullt och aktivt hem som har massa motion och bus att erbjuda!Gärna barnfamilj. Viktigast är att han får komma till någon som bor på landet då han är van vid att springa lös. Oseriösa undanbedes! Vi är mycket noggranna med var Bruno hamnar någonstans. Obs! Ej stamtavla. Registrerad i jordbruksverket.
Nu har alla våra 7 små valpar hunnit bli 7 veckor men det är endast 3st hanar kvar som fortfarande letar efter sina nya hem. valparna kommer att vara leveransklara fr.o.m. 4/6 Valparna kommer att vara vid leverans * Minst åtta veckor gamla *Vaccinerade *Chipade *Avmaskade *Veterinärbesiktade * Dolda fel försäkrade i agria Skriv gärna ett litet kort info om dig/er Båda föräldrarna finns att se. mamman: 977200004341001 Skriv gärna ett litet kort info om dig/er Oseriösa och under 20 år behöver inte göra sig besvär. Valparna tingas för 1500:- som ej betalas tillbaka vid ångrat köp.