Sökresultat för: ”

amstaff hane tik parning säljes

Tidigare utannonserade

Hej mitt namn är Apostolos och jag äger en amstaff (hane) vid namnet Rocky. Rocky är tillgänglig fär avel till renrasiga och hälsotestade tikar. Rocky är 2,5 år gammal och är väldigt fin och snäll i jämförelse med andra amstaffs. Han är renrasig och 100% frisk men har dock ingen stamtavla. Direkt efter att parningen har skett vill jag ha 1000:-. Ring helst vid intresse! mvh Apostolos P.S. Rocky är INTE till salu. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
jag har en otroligt fin tik som jag vill para nu, hon är otroligt snäll och stabil , hennes föräldrar har stamtavla men dom tog aldrig ut några på valparna , de är synd att jag inte ha stamtavlan på min otroligt fina tik, men hon är 100%renrasig och ni kan gå in och kolla på föräldrarna på skk. Nu söker jag en stabil anstaff hane till min tik, helst en renrasig! Priset diskuteras vid samtal.. Mvh Ida
Nu letar vi efter en hona till vår "lilla" hane bandit! Han är renrasig amstaff, men utan stamtavla.Hans mamma hade ingen stamtavlamen hans pappa har det. Han har världens bästa psyke! Finns inget som helst aggresivt beteende, vill bara leka med allt och alla! Hans bästa vän är en Chihuahua Tik. Han är reggad i Jordbruksverket , vaccinerad och allt. Han väger idag 30,5 kg och är 1 år och 3 månader. Vi vill ha bild på er tik och veta lite om henne innan vi bestämmer något! För detta vill vi ha en valp eller pengar motsvarande en av valparna. Det får vi helt enkelt komma överens om när/om det blir något. Ring efter klockan fyra på vardagar och på helgen är de bara att ringa när ni känner för det. Mvh Jonte och Sandra
Atlas är en lugn och stabil Amstaff på 2,5 år. Han har inga problem med andra hundar. Nu söker jag en tik som är frisk och har stabilt psyke Intresserad? Maila mig och berätta om er tik så kan vi diskutera pris.
Den 27 jannuari mellan kl 07.30 och 14.00 föddes det åtta helt underbara småliv som resultat av mina hundars Houdini talanger. Trotts att tiken är ung och jag hade bestämt att ingen parning än på ett tag, så vann kärleken mellan dessa och kärleksfrukten föddes friska och krya, med en stolt och glad mamma. Pappan RAMBO är en ståtlig och harmonisk, super fin, svart Amstaff hane med vita tecken. Han är 3½ år gammal och pappa redan sen tidigare, till några stabila och fina amstaffer i sverige. Han är tyvärr inte registrerad i SKK men han är 100% renrasig. Mamman TRIXIE är en ung och glad brunbrinle Amstaff tik med vita tecken. Hon är bara 1 år gammal, men väl utvecklad och mogen för sin ålder. Hon är renrasig Amstaff men även hon utan papper. Båda föräldrarna är sunda och friska, med god psyke i en snygg form :) Så dessa 8 små liv väntas att bli underbara bästa vänner för sina aktiva och ansvarsfulla människor som vi nu efterlyser. Vi vet att dessa små liv kan lysa upp den mörkaste dagen, med sin energi och tillgivenhet och där med söker vi dig, som är beredd att älska din hund, ge den massor med tid och aktivitet, uppfostra den med vänliga men bestämda metoder. Dessa små liv ska inte bli vandringspokaler eller olyckliga hundar. Alla valparna kommer att vara * Chippade * Veterinär besiktade * Vaccinerade * Avmaskade * Vana vid kloklippning * Ha katt vana * Hundvana * Koppelträning har på börjats * Träning inför rumsrenhet är börjad Med till nya hemmet medföljer lite mat samt leksak. Dessuton kommer dom vara vana vid bad, då dessa små "grisar" har en tendens att smutsa ner sig lite vid maten.Valparna växer hos oss bland familjen och har då vanan vid vanliga ljud i ett hem. om du är intresserad av att veta mer eller se bilder.. hör av dig och vi pratas / skrivs vidare. Priset är 5000 kr varav 1500 kr som handpenning som återbetalas inte vid ånger. Bara seriösa intressenter önskas! leverens datum är 24 mars. MVH Steffi och hundarna..