Sökresultat för: ”

amstaff hane parning säljes

Tidigare utannonserade

Har en American staffordshire terrier tik skk reggad. Hon är två år och sex månader, det är nu dax för henne att få sin kull. Då vi såklart BARA letar efter en reggad (skk) hane, så är allt annat inte intressant. Hon är en pigg glad tjej med livs viljan, hon lever i en barn familj med både katt och hund. Låter vi intressanta så skicka iväg ett mail, så får vi se om våra hundar kan få en fin kull tillsammans.
Hej! Jag har en amstaff tik på 3 år som ska löpa i december. Skulle vilja hitta en lämplig amstaffhane till henne. Söker en renrasig hane med bra gener. Gärna röntgad. Min tik är ganska stor - ca 52 cm hög. Ca 28 kg. Söker därför en normal stor hane. Min tik har ingen stamtavla - dock har båda hennes föräldrar stamtavla. Hon är alltså renrasig samt röntgad. HD-B ED-0. Kan skicka fler bilder om intresse finns.
Hejhej! jag har en jätte snäll och fin amstaff hane som jag tänkte låna ut till parning då han har ett underbart temperament och arbetsvilja. Han har aldrig varit sjuk eller haft hudproblem, han är en oerhört snäll kille som går bra ihop med alla människor och djur. Han har aldrig visat något tecken på aggressivitet. Din tik ska vara fri från sjukdomar och hudproblem, hon ska vara frisk och vara i kondition för att få en kull. För mer information samt pris, hör av er! Mvh Nathalie
Hej! Jag har en amstaffrednose/amstaff blue fawn jättefin har vitt huvid med tigrerad öra och kroppen han har samma färg och ränder som en tiger. Han älskar alla människor och barn går ihop med tikar och vissa hanar. Vi har även 3små ras hundar här som han uppfostrar som om dom vore hans egna valpar. Tän noga vid mycket intresse då jag har tröttnat på folk som svarar sen slutar att svara utan säga att intresset inte finns kvar.1000/parning en om parning om tiken går går tom.
Vi söker en hanhund till vår glada 3 åriga amstaff tik som nu löper. Vi söker helst en renrasig amstaff som är frisk och har ett vänligt psyke. Innan parningen skriver vi ett kontrakt om vilken ersättning som blir lämpligast för båda parter. Oftast en summa likvärdigt 1-2 valpars försäljningspris. Hör gärna av er för mer info. PS: svara gärna inom 10-12dagar efter annonsens publiceringsdag annars blir det försent.