Sökresultat för: ”

amstaff halsband säljes

Tidigare utannonserade

Hej Har en supermysig amstaff valp på drygt 4 månader till salu. Hon är chippad vaccinerad och besiktigad. Är van vid hundar och barn. Hon ska komma till någon som har erfarenhet av den här typen av hund och som är beredd att jobba mycket med henne. Är du yngre än 25 så behöver du ej höra av dig. du beöver inte heller höra av dig om du vill pruta eller ha avbetalning. EJ TILL KAMP!! Koppel, halsband m.m. medföljer. Bilder finns!! Ring för mer info, svarar ej på mejl eller skyddat nr.
Hej har en hane och en tik kvar, tiken heter flippan och hanen heter Ozzy. Dom är 75% amstaff Dom kommer vid leverasdagen vara; vetrinärbesiktad, avmaskad, chippad. Dom får med sig ett koppal, halsband och en snuttetrasa som luktar mamma och syskon och lite mat. Dom blir 8 veckor den 11 juni och levereras tidigast då, men det går redan nu att boka upp mot en handpenning. Priset är inte prutbart! Säljes endast till seriösa köpare och inte till hets, kamp eller liknande!
Måste tyvärr omplacera min underbara hanne på 6 månader. Han är amstaff. Han älskar att vara med andra hundar och barn, Gillar att lära sig nya saker och snappar upp dem fort. Inga problem att klippa klor eller bada. Tillbehör, Koppel, halsband, matskålar stor bur och leksaker följer med. Då jag vill att min Amstaff hittar en familj att stanna hos livet ut begär jag ingen hög summa, hemmet är viktigare. Hör av dig om du undrar något, fler bilder kan skickas via mail.
Amstaff hane, red nose, född -08 säljes pga utlandsflytt. Supertrevligt temperament, går bra ihop med andra hundar och barn. Han går lös utan problem och kommer alltid vid inkallning oavsett vad som dyker upp i omgivningen. Kan givetvis sitt, ligg, "gå och lägg dig" samt övriga vanliga kommandon. Han tycker om att vara ute i naturen, gå promenader, bada och apport-lekar men är lika van vid stadsmiljö! Chippad, reggad JBV, besiktigad UA och avmaskad. Koppel med halsband, foder, matskålar mm medföljer. Maila för mer info! Pris kan diskuteras.
Hej säljer nu min amstaff hanne med en tår i mitt öga. han är en av dom snällaste amstaff jag vet. han älskat barn o leka med andra hundar Han är en social hund som vill ha mycket uppmarksamhet. säljer nu pga jobb och har inte samma tid till han priset har ingen betydelse bara han kommer till en bra familj. Medföljer: Halsband Koppel OBS! EJ till kamp! EJ till någon under 20år! Maila och berätta om er själva och vad ni har att erbjuda! Hemmet är viktigare än priset!