Sökresultat för: ”

amstaff fransk bulldog säljes

Tidigare utannonserade

Hejsan! Vi söker en tik, gärna valp eller unghund i en lite mindre storlek, som mops, fransk bulldog, eng. Staff. Omplaceringshundar är inget problem. Nu har vi en kastrerad hane som är en amstaffmix på snart två år. Har aldrig träffat någon hund han inte går ihop med, men för att klara av lite bus ska tiken vi söker inte vara allt för liten. Tanken är att han ska få lite sällskap, men vi vill även träna lydnad och hunden ska vara med oss i vardagen, med allt det innebär. Vi som ska ta hand om, och uppfostra hunden är ett par på 23 år. Trots vår ringa ålder har vi stor erfarenhet av hundar och allt vad det innebär. Speciella erfarenheter av: rottweiler, amstaff och andra terriers i olika storleker och även småhundar som lhasa apso och chihuahua. Vi erbjuder hunden ett livslångt hem med dagliga skogspromenader, disciplin och massa kärlek såklart! Vad har ni att erbjuda? Skriv ett mail, och fråga om det är något ni funderar över.
Hej alla hundägare! Jag gör ett försök med att hitta ett sätt som kan få mig att må bra/bättre... Det är nämligen så att jag under en längre tid nu gått o mått oerhört dåligt psykiskt, och tillräckligt för att tappa mat lusten, få ont i kroppen och bara allmänt må piss :( Har, som alla andra, egna personliga problem och nu har jag bestämt mig för att skona min sambo och vänner med mina alla tankar, analyseringar osv... Mitt jobb tar nästan kålen på mig, jobbar både dag kväll o natt och får otroligt lite tid med familj o vänner. Mår såklart inte bättre av det! Nu kom jag på den idén att varför inte träffa andra människors hundar? De är ju trots allt vår BÄSTA vän och jag har sett många deprimerade få hjälp av hunden. Frågan är bara... Kan du hjälpa mig? Jag tänkte mig promenader/mys stunder där jag ger hunden 100% av min tid o kärlek, och vill du som ägare va med så är det självklart ok! Du bestämmer. Jag vill bara få rensa tankarna och försöka må bra igen... Jag vill inte ha betalt för att träffa din hund och dag/plats/tid är något vi kommer överens om. Viktiga är att kemin stämmer mellan mig, du som ägare och hunden! Kanske vill du va hundfri en vardagskväll? Eller under en helg? Kanske bara några få timmar? Jag kräver ingenting utan är bara oerhört tacksam om jag kan få träffa din hund. Ung eller gammal Tik eller hane Stor eller liten ...spelar ingen roll! Har såklart mina favorit raser: Rottweiler Schäfer Siberian husky Alaskan Malamute Alla typer av bulldog/molosser hundar tex Franskbulldog, Bullmastiff... Rhodesian ridgeback Mops Dalmatiner Amstaff osv.... :) Jag älskar alla hundraser men såklart man har sina personliga favoriter :$ var inte rädd att höra av dig! Jag är en 24årig ansvarsfull kvinna med heltidsjobb och bostadsrätt i Järfälla, nära Ikea. Har körkort o egen bil. Maila vid frågor eller en första kontakt och berätta vad du o din hund kan erbjuda.. Hoppas ni finns därute! Med vänlig hälsning, Tina
Hej Jag är en 23 årig tjej i Kalmar. Har hållt på med hundar hela mitt liv, Både stora som små! Och vi skulle kunna erbjuda att rasta din hund om dagarna medans du är på jobbet om dagarna, eller om du ska ut & resa på semester. Antingen kommer vi hem till dig eller är hunden hemma hos oss. Det är vad vi tycker är bäst för oss båda! Vi har hållt på med raserna : Amstaff, pitbull , Staffordshire bullterrier , Fransk bulldog , Phalen , Chihuahua m.m. Pris diskuteras. Vänligen hör av er. mvh Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.