Sökresultat för: ”

amstaff bluenose säljes

Tidigare utannonserade

Hej dags att sälja min underbara hund efter som jag inte har tid längre gör verkligen ont i hjärtat att behöva göra det. Men kan inte vara självisk och bara tänka på mig själv utan hunden med.. Vill gärna att han kommer till nån som verkligen har tid för han och ger han lika mycket kärlek som jag har gett han under dessa två åren. Hunden är en bluenose och har en JÄTTE fin stamtavla. Han är 2år och 2 månader. Älskar barn och andra hundar.. Vid intresse skicka mejl och berätta lite om dig eller er så hör jag av mig. Mvh
Hej Dags att bli av med min bästa vän. Gör verkligen ont i hjärtat att behöva göra det men kan inte vara självisk och bara tänka på mig själv utan hunden med. Så söker nån som verkligen har tid med han och kommer älska han lika mycket som jag har gjort dessa två åren. Hunden är en bluenose och är två år gammal och älskar allt från barn till andra hundar. Vid intresse skriv ett mejl om dig själv eller er så hör jag av mig. Hunden har stamtavla och är SSK reg. Mvh
Underbar hund, vill verkligen inte göra mej av med min ceasar, men har fått nya jobb tider. Jag vill att min hund ska må så bra han kan och att han kommer till ett bra hem hos hund vana människor .ceasar är ett litet bus frö ,men goaste hunden. Ibland kan han nafsa lite i handen, men då leker han.Jag tror aldrig jag har sett någon hund som är så fin som han. Om ni vill ha en amstaff/rottweiler då är detta rätta hunden .Han är 7 månader gammal :).Besiktad,vaccinerad och chippad.
Säljer nu min söta amstaff valp på 9 veckor. Hon är en bluenose med blåögon och grå päls och det är en liten tik. Hon är pigg & lekfull och fungerar bra med andra hundar och även barn. Säljer henne pågrundav ändrade familjesituationer. 5500:- säljes hon för men pris kan diskuteras vid snabb affär. Ring istället för att maila om ni kan det..
Hej! Jag ska sälja min amstaff hane som heter Hemi, han är 1år gammal, jag måste tyvärr sälja han på grund utav att jag ska flytta utomlands, och jag kan inte ta med mig honom dit. Hemi är världens goaste amstaff som älskar allt o alla,, han går ihop med alla hundar stora som små tikar och hanar även småbarn han tycker om alla. Han har varit utställd med väldigt goda resultat, Jag kommer vara extremt noga vart han hamnar och kommer inte sälja han till första bästa,, så jag vill att ni skickar ett mejl till mig om vilka duni är samt vad ni har för hundvana sen tidigare. Jag har inte alls bråttom att sälja Hemi, och han kommer inte säljas till någon som inte kan om rasen heller inte någons första hund. För Jag vill inte att han ska byta hem igen. Jag har haft honom sen han var 8 veckor och han betyder mycket för oss. Så om du tror att du är rätt person för Hemi så kan du skicka ett mejl om vilka ni är så hör jag va mig till er så fort jag kan, Hemi är en bluenose med vit päls med fläckar här o där. och har dom finaste blåa ögonen. Hemi är en ganska stor amstaff och väger redan 33kilo och vi tror han kommer väga runt 39 kilo som fullvuxen.