Sökresultat för: ”

amstaff akut säljes

Tidigare utannonserade

Måste nu sälja min goa Amstaff tik , hon är 9 mån och har bara visat bra sidor hos mej . Hon är uppvuxen med barn , både hos uppfödaren och hos mej . Säljer henne pga ändrade familjeförhållande. Har ej tid för henne då jag studerar och det börjar bli akut då hon får vara ensam för mycket, Har inte tillgång till internet så mail är uteslutet. OBS : Gammal bild är där 2 mån. Priset kan diskuteras vid snabb och SERIÖS affär
FÖRSÖKER På nytt !!!!!Säljer vår amstaff 17 månader hane (kastrerad)Absolut ingen problemhund!! Säljer honom endast på grund av att jag inte kan ge honom vad han behöver . Går bra med andra hundar DOCK inte med katter tyvärr . Är det någon med stor trädgård eller gård är det ett stort PLUS !! ENDAST ni som är intresserade kan höra av er ... Behöver inga sms eller mejlvänner. Ring eller mejla , Tina 0707-369561 Kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad.. Reg i jordbruksverket!!
Ett svårt beslut att sälja vår underbara valp, efter som arbetssituationen inte blev som det var tänkt. Hon är 13 veckor nu och hennes föräldrar är mycket välmeriterade champions. Så har du ett väl genomtänkt beslut att skaffa amstaff så är du välkommen att ringa. Helst en familj då denna rasen e underbar familjehund. Men gärna människor som haft rasen tidigare och kan låta henne få ett livslångt hem bland kärleksfulla människor. Men som sagt. Ganska akut flytt är ett måste. Finns i Ösmo men transport kan ordnas efter ök. Hon har vaccinationer gjorda, chippad, stamtavla från skk. Hon är självklart över 8 veckor gammal vid försäljningen och kostar betydligt mer än 500 kronor.
Säljer nu min underbara lilla tjej på 11veckor pga mitt barn är allergisk. gör detta med stor sorg hon är helt underbar med barn och älskar att leka med andra hundar. Vill att hon kommer till ett bra hem då hon kommer få mycket kärlek helst en familj med barn då denna hund är helt otrolig. hon är jätte go gör det här med jätte stor sorg i hjärtat har ett fast pris.hon är vaccinerad,cippad,avmaskad och veterinär besikdagd. mer info ring eller maila. endas seriösa tack då det är rätt akut! mvh
Nu är det dags att hitta ett nytt, tryggt och kärleksfullt hem till Toni. Han är 3 år, älskar att leka med bollar och bada på sommaren. söker ett hem som helst är barnfritt eller med större barn. Ser helst att personen är van med denna hundras, då han behöver mycket aktivering och stimulans. Han säljs INTE för att bli avlivad eller att ni säljer honom vid brist på tid eller ork eller ånger! Han ska komma till ett hem som har tid och van och att han blir en riktig familjemedlem.