Sökresultat för: ”

amoress cassandra säljes

Tidigare utannonserade

Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Jag säljer min jacka från Amoress. Kvalite: Bäst i test, och en snyggare då den är utav äkta Mocka. Färg: Svart Storlek: S-M En underbar jacka som är lika snygg till klackar som till ett par sneakers! Pris i butik: 15 900:- Mitt pris: 7500 Jag skulle vilja byta mot en annan Amoress i samma modell '' Cassandra '' Fast i en annan färg då jag inte vann med ljusa färger. Jackan är självklart i original. Jackan är i mycket gott skick!
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer min Amoress jacka, knappt använd i storlek XS, köpt för 12900kr, säljer den för 7000 kr Ingen skambud tack! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Cassandra Jackan är ett år gammal och är i perfekt skick, säljes pga av flytt till varmt land. Stl: S Nypris: 18000 Pris: 9000 Hugo Boss Kappan är av Ull och Angora, köpt på Ströms i Stockholm. Även i perfekt skick, använd få gånger och säljes pga flytt till varmt land. Stl: 38 Nypris: 10000kr Pris: 3000kr Vid snabb affär kan priset förhandlas lite.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Amoress jacka, köpt tidigare i år på amoressbutiken i Stockholm. Fin stor luva i rävpäls, söta spetsdetaljer på fickorna, svart tillhörande skärp. Jackan är i gott skick och kommer direkt från kemtvätten. Storlek small. nypris: 13.000 mitt pris: 7.500 Skicka gärna ett sms om ni är intresserade, priset kan disskuteras något vid snabb affär, men inga skambud .)
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Säljer min fantastiska Cassandra jacka i storlek 38 från Amoress. Jackan är köpt 2012 och är använd ca 5 gånger. Jackan är i nyskick och är helt felfri. Nypris i butik när jag köpte den var 16.000 och jag säljer den för 10.000kr Priset kan inte diskuteras och jag besvarar inte prutmail. Jackan finns att hämta i Sundbyberg alternativ postas med REK.