Sökresultat för: ”

amores päls säljes

Tidigare utannonserade

Vi har en 5 år gammal(Fyller 5 år 5:e juni) korsning mellan Maine Coon, norsk skogskatt och Birma. Han heter Amor och måste tyvärr flytta ifrån oss på grund av allergibesvär. Han är en innekatt men tycker det kan vara kul att gå ut med koppel ibland. Han är van bland folk och önskar bli kammad varje kväll då Han har en fin och rejäl vit päls. Han är ID-märkt, kastrerad och vaccinerad emot kattpest och kattsnuva, och självklart registrerad hos Svenska kennelklubben(SKK). Medföljer gör kattlåda, diverse leksaker, kammar och en fin kattbur. Första kontakten görs förslagsvis via mail.
Den 21 Februari föddes 5 shih-tzu valpar, 4 pojkar och 1 flicka. Alla vart svart/vita förutom 1 pojke som blev brun/vit/svart. Valparna är vana med barn och ljud och vissa är väldigt sociala med andra tycker om att vara självständiga, var valp med egen personlighet. Föräldrarna är båda väldigt lugna och hanen Ville är Brun/vit medan honan Amor är svart/vit, Amor har en stamtavla. Rasen i för sig är känd för att vara utställningshund pga den fina pälsen och härstammar från Tibet där de satt i tempel med munkarna, därav den lugna personligheten. Den här rasen passar med väldigt bra med barnfamiljer och med familjer utan barn, de är väldigt tillgivna till sina ägare och kärleksfulla. De lär sig snabbt och dessutom väldigt smarta. Dessa 5 småttingar vill hitta hem och vi känner som uppfödare att vi vill att endast seriösa köpare ska kontakta dessutom att det är viktigt att man kommer och tittar till för att se om man har rätt kemi och sedan för att vi ska se som uppfödare om man är tillämplig som ägare. Vi vill ju självklart att valpen ska må bra i sitt hem. Dem är leveransklara den 21 April och vid det tillfället så kommer dem vara; *Avmaskade *Vaccinerade *Kloklippta *Vetbesiktade *3-års dolda felförsäkrade Känner du att du är den rätte för en av dem, så skriv lite om dig själv och vad du har att erbjuda. Foton finns. Ring eller smsa så pratar vi vidare!
Den 21 Februari föddes 3 shih-tzu valpar, 2 pojkar och 1 flicka. Alla vart svart/vita förutom 1 pojke som blev brun/vit/svart. Valparna är vana med barn och ljud och vissa är väldigt sociala med andra tycker om att vara självständiga, var valp med egen personlighet. Föräldrarna är båda väldigt lugna och hanen Ville är Brun/vit medan honan Amor är svart/vit, Amor har en stamtavla. Rasen i för sig är känd för att vara utställningshund pga den fina pälsen och härstammar från Tibet där de satt i tempel med munkarna, därav den lugna personligheten. Den här rasen passar med väldigt bra med barnfamiljer och med familjer utan barn, de är väldigt tillgivna till sina ägare och kärleksfulla. De lär sig snabbt och dessutom väldigt smarta. Dessa 5 småttingar vill hitta hem och vi känner som uppfödare att vi vill att endast seriösa köpare ska kontakta dessutom att det är viktigt att man kommer och tittar till för att se om man har rätt kemi och sedan för att vi ska se som uppfödare om man är tillämplig som ägare. Vi vill ju självklart att valpen ska må bra i sitt hem. Dem är leveransklara den 21 April och vid det tillfället så kommer dem vara *Avmaskade *Vaccinerade *Kloklippta *Vetbesiktade *3-års dolda felförsäkrade Känner du att du är den rätte för en av dem, så skriv lite om dig själv och vad du har att erbjuda. Foton finns. Ring eller smsa så pratar vi vidare!
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Midjekort Svart mocca/päls jacka från Amores säljes. Jackan är i fint skick. Nypris ca 8-9000 kr 2 500:-
Den 31 Oktober 2011 föddes 6 shih-tzu valpar, 3 pojkar och 3 flickor. Alla vart svart/vita förutom 1 pojke som blev brun/vit/svart. Valparna är vana med barn och ljud och vissa är väldigt sociala med andra tycker om att vara självständiga, var valp med egen personlighet. Föräldrarna är båda väldigt lugna och hanen Ville är Brun/vit medan honan Amor är svart/vit, Amor har en stamtavla. Rasen i för sig är känd för att vara utställningshund pga den fina pälsen och härstammar från Tibet där de satt i tempel med munkarna, därav den lugna personligheten. Den här rasen passar med väldigt bra med barnfamiljer och med familjer utan barn, de är väldigt tillgivna till sina ägare och kärleksfulla. De lär sig snabbt och dessutom väldigt smarta. Dessa 6 småttingar vill hitta hem och vi känner som uppfödare att vi vill att endast seriösa köpare ska kontakta dessutom att det är viktigt att man kommer och tittar till för att se om man har rätt kemi och sedan för att vi ska se som uppfödare om man är tillämplig som ägare. Vi vill ju självklart att valpen ska må bra i sitt hem. Dem är leveransklara den 31 December 2011 och vid det tillfället så kommer dem vara; *Avmaskade *Vaccinerade *Kloklippta *Vetbesiktade *Chippade Känner du att du är den rätte för en av dem, så skriv lite om dig själv och vad du har att erbjuda. Foton finns. Ring, maila eller smsa så pratar vi vidare! Priset kan diskuteras vid rätt ägare!