Sökresultat för: ”

amningskudde säljes

Tidigare utannonserade

Turkos Bumbostol, nästan helt oanvänd (då dottern ej ville sitta i den...). Nypris: 429 kr. Säljes för 250 kr. Amningskudde i nyskick, inga fläckar. Väldigt lite använd. Märke: Engbaby Nypris 399 kr. Säljes för 200 kr. Snuggle nest - jättebra babysäng som man kan ha mellan sig i sängen för att skydda bebisen, eller ha med på resan, eller när bebisen sover borta. Bäddmadrass och kudde ingår. (500 kr nypris) Nu: 300 kr Köp allting för 650kr (detta pris gäller bara som paketpris!) MEJLA!!!
Baby Björn bärsele, retro, i mycket gott skick. Nytvättad. Pris 200 kr. Babyboom bärsele, svart/beige. Tillhörande dregellappar (2 stycken). Använd ett fåtal gånger inomhus. Pris 200 kr. Babygym. Färgglatt babygym som stimulerar barnet syn, känsel och hörsel. Avtagbara ben. Pris 100 kr. Teddykompaniet vagnhängde diinglisar Lejon (3 stycken), oanvänd. Pris 90 kr. Amningskudde. I mycket gott skick, nytvättad, endast använd under en mycket kort period. Avtagbart överdrag. Pris 100 kr. Priserna kan diskuteras vid snabb affär. Kontakt via e-mail.
Amningskudde aldrig använd nypris 599 kr Säljes för 250 kr Graco heart listener är för er gravid som vill höra vad eran bebis gör och hur hjärtat slår Har du inte känt bebisen och är orolig då slipper du åka in, sätt bara apparaten på magen och då hör du hur den mår Eller varför inte spela in ljuden den har för sig och hur hjärtat slår Den är använd få gånger och alla tillbehör finns och extra batterier Säljes för 300 kr
Säljer ett par ljusblåa mammajeans i storlek 34. De har aldrig använts då de var för små för mig. De är inköpta på polarn och pyret 2010. 200 kr. Ergonomisk amningskudde som passar alla. Den är enbart använt några veckor då våran son inte ville ligga på den. Den passar alla för man knäpper fast ett spänne på sidan. Den är otroligt skön då den har ett "ryggstöd" att luta sig mot. Originalförpackning. 200 kr.
Hejsan. Här säljer jag min amningskudde som är av den stora modellen. Den är inköpt i juni i år och endast prövad =) Den ligger i förpackningen jag köpte den i och på ena bilden försöker jag visa hur mycket den kostar i nypris men om det syns dåligt så står det 539kr Men ni får köpa den för 250kr Och vi har ett rök och djurfritt hem =)