Sökresultat för: ”

amningskudde tvillingar säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min amningskudde från NG Baby som endast är använd ett fåtal gånger. Modell stor, röd med vita stjärnor. Produktbeskrivning enl NG baby; NG Baby Amningskudde Stor är en skön amningskudde med rörlig fyllning som gör den lätt att forma efter ditt behov. Yttertyg i 100 % bomull som är avtagbart med ficka. Yttertyg kan tvättas i 60°C. Kudden har knytband och kan senare användas som sittstöd åt babyn. Den stora modellen passar även till tvillingar. Nypris ca 499kr Yttertyget är nytvättat inför försäljning.
Säljer min helt oanvända amingskudde, ligger i orginalförpackningen. Fick mjölkstockning och kunde tyvärr aldrig amma, därav oanvänd! NG Baby Amningskudde Stor är en skön amningskudde med rörlig fyllning som gör den lätt att forma efter ditt behov. Yttertyg i 100 % bomull som är avtagbart med ficka. Yttertyg kan tvättas i 60°C. Kudden har knytband och kan senare användas som sittstöd åt babyn. Den stora modellen passar även till tvillingar. Färg: Vit med motiv. Nypris 499:- Kvitto och garanti finns!
En helt suverän amningskudde för dig som vill dubbelamma, fungerar givetvis även om man vill amma en och en. Består av hård skumgummi med ett tvättbart överdrag i beige bomullstyg. De hade precis denna typ av kudde på special-BB på östra sjukhuset och den fungerade direkt för mig tack vara den fasta modellen då bebisarna ligger stadigt på plats. Kan skickas för pris + 220 kr, finns i Surte för avhämtning eller kanske i Göteborg för bensinpeng efter överenskommelse.
Nytt lägre pris på både liggdel samt amningskudde!!! Urban Jungle liggdel till Duo vagn som är modell 2008 eller nyare. Svart (lite solblekt) med beige innertyg. Regnskydd samt myggnät ingår. Nypris 1995:- Mitt pris: 350:- Amningskudde som är avsedd för tvillingar men kan till fördel användas även för ett barn. Skillnaden är att den är lite mer stoppad samt bredare ut från magen sett. Kudden är även perfekt att ha när babyn ska ligga och lära sig sitta. Ett litet snöre har lossnat som lätt går att sy fast! Nypris: 899:- Mitt pris: 350:-
Dax att göra sig av med lite grejer som inte används i detta hem längre! Två st sängmobiler med motiv av Pingu. En med ljusblå speldosa och en med mörkblå. Nypris 429:- st Nu 150:- st Babygym. Ljusblå nalle. Från Babyproffsen. Inte använd mycket alls. Tvätt 40grader. Nypris 800:- Nu 350:- Amningskudde. Använd till tvillingar så den är stor, och väldigt skön. Köpt på Babyproffsen i augusti. Nypris 900:- Nu 350:-