Sökresultat för: ”

amningsfåtölj stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Nu måste jag sälja min underbara fåtölj, pga av brist av plats efter vi flyttat så måste jag bli av med den omgående. Notera: vid flytten så skadades den och en liten repa uppstod, vilket går att laga under en 100 :-. Helt underbar amningsfåtölj eller bara att ligga och mysa i med en bra bok och en filt. Nypris: ca 4500:- Nu: 500:- INGEN prutmån! Ta tillfället i akt att rå om dig själv!
1. Säng. IKEA, Sultan 200*120 cm. Inklusive ben i trä. 900 kr. 2. Sänglåda för förvaring som passar till ovan säng. 300 kr. 3. Rullgardiner, vita. IKEA, Tupplur. 1 st 200 cm bred, 1 st 140 cm bred. 250 kr för båda (600 kr orginalpris) 4. Soffbord, IKEA. Trä och glas. 400 kr. 5. Amningsfåtölj, (IKEA poäng?), trä och korg. 300 kr. 6. Skrivbordsstol, blågrå. Höj- och sänkbar, med hjul. 300 kr. Alla varor finns för avhämtning i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Maila eller ring 076-725 6546. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga platsbrist säljer jag nu min fina blåa fåtölj (ursprung okänt) med nackstöd och och rejäla armstöd. Jag har använt den som amningsfåtölj för att den är så bekväm, men det behöver man ju såklart inte göra... I priset ingår även en tillhörande fotpall där det finns plats för förvaring. Det finns en liten fläck på fotpallen (se bild), därav det låga priset.
Nu ska våran fina, gamla hederliga gungstol få vandra vidare. Bra skick och sådär "shabbychic skavd" som en gungstol skall vara. Hel och ren med långa byglar som ger ett härligt långsamt gung, perfekt för den som gillar att läsa eller varför inte använda som amningsfåtölj? Stolen är vit. Pris. 500 kronor Mejla i första hand. Finns i Södertälje.
Fåtölj IKEA Tomelilla beige med fotpall säljes. Fint skick. Väldigt mjuk, rymlig och skön att sitta i. Fotpallen är ihålig och smidig att förvara saker i. Man lyfter helt enkelt av toppen. Utmärkt som amningsfåtölj.