Sökresultat för: ”

ammer rödfärgsspruta säljes

MOVIE
F

Tidigare utannonserade

Ammer Kalk & Rödfärgsspruta. Köpt på Granngården 2012. Använd ett fåtal gånger. Så nu behöver vi inte den längre. Har sparat många timmar för oss. Halva ny priset. Ser nästan ut som ny.
Ammer används när ladugårdsväggarna ska vitkalkas och passar även utmärkt för rödfärgning med falu slamfärg. Den arbetar vid lågt tryck och kopplas till extern kompressor (följer inte med i denna affär). Sprutan kan laddas med tryck från vilken kompressor som helst. Kan även användas till andra besprutningsarbeten. Sprutan levereras komplett med 10 m slang, 2-delad lans (2x75 cm), påfyllningssil, manometer för kontroll av tryck, 2 st hjul som gör den lätt att flytta, tryckregulator och säkerhetsventil. Behållaren är galvaniserad. Rymd: 39,5 liter Sprutan är använd cirka 3-4 timmar och därefter väl rengjord och är i princip i nyskick. Samma spruta kostar idag 6245,- hos Granngården. Bilden visar en ny spruta men den jag säljer ser likadan ut. Det följer med en äldre väl använd likadan spruta men där pistolgreppets avstängningsventil är defekt. Lämpligt att använda för reservdelar eller som den är om man flyttar över den nya lansen med ventil.
Kalk- och rödfärgsspruta Ammer. Nästan nyskick. Mycket lite använd, har bara färgat en liten lada med den. Finns en mil norr om Hammerdal. 2000 kr exklusive moms Kerstin