Sökresultat för: ”

amica mopedbil måste ses säljes

Tidigare utannonserade

Hej, nu har det blivit dags att sälja min moped. Det är en amica av fabrikat grecav. Vi har bytt motor till vätskekylt och allting är seriöst gjort. Lite grejor, gjort. *Stereo *Kylarkåpa med scoop. *Specialbeställda drev (DYRT) *Ny lackerad (garage) *Fixat bromsarna *Yamaha aerox motor *Effektavgassystem (För den ska bli lite vassare) *Vinter och sommar däck i fint skick, har även snökedjor jag kan skicka med. *Vattenburet värme system( inte monterat men monteras innan försäljning) *Diod dimljus *Diod bakljus *Ljud isolerat och fixat finare inredning *70cc cylinder (mera ork) Vi har även en handbok och alla lister som ska vara på löst som kan monteras eller skickas med vid köp. Det finns original avgasrör och cylinder. Den går i 40km/h och har bra axx. Man får köra den på vanligt 30 kort. Alltså inget EU kort behövs! Man får alltså köra på gång vägar och parkera vart man vill(nästan) Har kvitton och annat på över 10 000kr Den är i topp skick, mera bilder finns att få bara skicka ett mail så skickar jag. Priset kan diskuteras men det är endast vid snabb affär.
Amica trehjulig Fungerar bra, s.o.v däck ny startmotor och ny rem.
Klass 1 mopedbil Amica i originalskick aldrig trimmad eller skadad Endast ca 30-40 mil om året, mätarställning i dag ca 800 mil sedan ny Får framföras på cykelbanor och parkeras i stort sett överallt Toppar 40 km otrimmad Motor Piaggio Sfera 50 cc Chassinr. BMA S * 00047 * S Nyservad med ny drivrem och däck med vit sida samt nya navkapslar.
Jag vill sälja en Amica automat mopedbilen ,s.o.v. däck körklar . OBS enbart telefon svar för att jag äger inte dator !!!!!!! 076-8495851 073-8348597