Sökresultat för: ”

amica moped bil säljes

Tidigare utannonserade

Hej har ett Nintendo Wii med 5 spel ett minneskort och en kontroll + Kontroll till Zelda ocarina of time. Spel: Zelda Ocarina Of Time Zelda Ocarina Of Time (Master Quest ) Zelda Wind Waker Zelda Twilight Princess Zelda Skyward Sword New Super Mario Bros Wii Sports Allt är orginal. Och funka som det ska.. Mycket bra skick.. Bytes förslag Moped bil (Shopper Eller Amica)? Billjud? Kom med förslag.. Skicka Mail eller Sms vid intresse..
Jag söker efter en startmotor till en Moped bilAmica som har en två takts vespa motor typ Piaggo NSL 1M på 49,4cm3 den är från 1996. har ni någon ny eller beg bara den fungerar så hör av er. vänligen Jan.
Amica p50 klass 1 moped. Renoverade bromsar och motor. Lite körd efter renovering säljes pga körkort. Ring kollar inte mailen så ofta.
Amica automatic säljes. Den är renoverad i variator och har nya stötdämpare även ett nytt batteri (bilbatteri). sommar och vinterdäck och värme i kupén den är tvåsitsig och har fram ,back och neutral. OBS den får köras på vanligt 30 moped kort det är ingen EUbil. Billigare vid snabb affär.