Sökresultat för: ”

ametist sten säljes

18K guldring

Örnsköldsvik

Tidigare utannonserade

Örhänge med lapis lazuli sten (blå) granat (röd sten) ametist (lila sten) Om företaget - PACS är en biståndsorganisation som arbetar för de fattigaste i Asien. - Vi har ständig bemanning i vår butik på dagtid, därför är det smidigast att ni ringer när ni är intresserad av en vara. Då kan vi komma överens om hur ni skall betala och hur varan skall levereras. - Ni är också välkomna att besöka våra affärer i Göteborg, Haga Nygata 21 eller Engelbrektsgatan 50. Se karta.
Örhänge med ametist sten. Om företaget - PACS är en biståndsorganisation som arbetar för de fattigaste i Asien. - Vi har ständig bemanning i vår butik på dagtid, därför är det smidigast att ni ringer när ni är intresserad av en vara. Då kan vi komma överens om hur ni skall betala och hur varan skall levereras. - Ni är också välkomna att besöka våra affärer i Göteborg, Haga Nygata 21 eller Engelbrektsgatan 50. Se karta.
Hängsmycken med hjärtan. 1.Silverhängsmycke 250 kr 2. Gråmelerat hjärta med silverkedja, 200 kr 3. Rött glas hjärta med silverkedja, 150 kr 4. Stort grönt hjärta med silverkedja, 350 kr 5. Hängsmycke hjärta med jadesten, silverkedja. 300 kr 6. Silverhjärta med strass sten, silverkedja, 200 kr 7. Hjärta silver och turkoser, silverkedja, 280 kr 8. Silversmycke runt med silverkedja, 150 kr 9. Emaljhjärta silver med silverkedja, 180 kr (SÅLD!!) 10. Hjärta med blå sten silver, 150 kr 11. Hjärta med strass och silver, 200 kr 12.Hjärta med markasiter och ametist, 300 kr
Alla smycken är handgjorda av artisten L"Aminata. Jag importerar smyckena direkt och skickar dem vidare dit de skall. Alla stenar är renade innan de skickas. Det orginal ni snart kommer att äga är speciellt då ingen annan i världen har likadant smycke, hon gör aldrig samma smycken två gånger om det inte är på kundens egna begäran. Har ni önskemål om andra stenar och färger ordnar vi det. Fakta om de stenarnas betydelse Rosenkvarts bringar frid, kärlek och lycka i relationer. Den ger bäraren inre frid och kan hela djupa hjärtesår. Den lär dig att älska dig själv och löser upp sorg,rädslor och bitterhet. Kärlek och ömhet är karaktäristiskt för stenen. Den lär oss att förlåta och läka det som varit. Rosenkvarts har en starkt helande och lugnande kraft. En Ametist hjälper mot alkoholism, frosseri feber, Hosta och Huvudvärk. Mäktig sten som skyddar mot tjuvar, sjukdom o annan fara. Den tar bort fruktan och ökar hoppfullheten. Skapar trygghet och kärlek mellan människor. Lär oss att se framåt och släppa våra begränsningar. En utmärkt meditationssten för att ta in ljus och transformeras till mer andliga energier. Den inger tålamod. En Bergskristall får dig att tänka positivt. Den balanserar energin och löser upp blockeringar. Ökar energin och det andliga medvetandet. En Bergskristall är allmänt helande och ger lugn sömn. Kan läggas överallt på kroppen för att dra ut negativa energier. En bergskristall används för att ge t ex. balans, kärleksfulla relationer, harmoni och lycka till allt i rummet
Stor äkta ametist, ovanligt/mycket snyggt slipad,stenen är ca. 30carat(!)av högsta kvalitet,djup lila färg. -18k guld -vikt: 14,3 gram -5 olika stämplar i ringen,bla designstämpel,svensk kattfot,18k, s9(=årsstämpel dvs1968) -storlek:ca 19mm(justeras hos guldsmed billigt vid behov) -ingraverad elegant, smakfullt/tunt bara,orden \"sommaren 1967\" Fint hantverk,finns bara en enda i hela världen och är i mycket välbevarat skick. Finns i Stockholm, skickas inte.