Sökresultat för: ”

amerikanska miniatyrhästar säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer nu två av mina amerikanskaminiatyrhästar för att göra plats för nya avelshästar. Den ena är ett sto på 6 år, silver dapple, 33,75 inch hög ca 85 cm. Hon är inkörd och något riden av små barn. Den andra ett sto på 2 år, svartbrun och ca 35 inch hög, ca 89 cm. Hon kommer att bli för hög för att slutregistreras i AMHA men kommer att bli en fin körhäst och sällskapshäst. Inkörning är påbörjad. Båda är väldigt sociala och lätthanterade i alla sammanhang och vana vid att gå tillsammans med stora hästar i hagen. Båda är regelbundet verkade och vaccinerade. Ring eler maila för ytterligare information.
Hingstföl säljas. Dom är mycket tama, kelna och tilgivna. Jättesöta kompisar till stora hästar. Rasen är dugtig att ga för vagn, agility eller bara som söt liten gräsklippere. Är vaccinerade och chippade. Reg.i DMHF DK. För mera information/foto vänligst kontakt säljaren.
Amerikanska miniatyrer: Raindace Delight: sto 1 år ca: 78 cm hög skäck med prickar Pris 15000:- Sir Angelo Tigrerad hingst 2 år ca: 75 cm hög. Chloé sto född maj 2011 skäck med 2 st. blå ögon
Hingstföl säljas. Dom är mycket tama, kelna och tillgivna. Bl.a. jättesöta kompisar till stora hästar. Är vaccinerade och chippade. Reg.i DMHF DK. Rasen är dugtig att gaa för vagn, agility eller bara som söt liten gräsklippere.
Amerikanska miniatyrer och miniatyrhästar säljes Hingstar, Fölmärrar,Föl. Priser från 7000:-