Sökresultat för: ”

amerikanska gäss hönor säljes

Tidigare utannonserade

Fem gäss säljes: Två hanar och tre honor, varav en värper ägg regelbundet. En hane är halt just nu, de hade väl slagsmål, men vi tror att det kommer att bli bra med honom igen. Vi ger bort dem antingen tillsammans eller minst två styck så att ingen går ensam. Pris: 600 per styck. Hämtas vid Molkom/ Filipstad. Var och ett gäss behöver en flyttkartong för att transporteras. Dessutom säljer vi några hönor. Foton kan skickas vid intresse.
Gässen: En hane och två honor säljes. Tag med stor flyttkartong för var och en av dem. Pris: 500 per styck. Hönorna är av rasen paduan; vi har några mörka och några ljusbruna. Dessutom två araucaner, en av dem är på gång att ruva. Säljes 50 Sek per styck. Hämtas mellan Filipstad och Molkom.
hej har lite djur till salu. vaktlar som börjar värpa om 3 till 4 veckor. 1 par amerikanska gulgäss 1 par toulouse gäss 1 par mignon ankor en trio smaragd ankor en trio bielefelder höns en trio orusthöns en trio norska järhöns dvärg 2 faverolle hönor finns även kycklingar av renrasig isbar = värper gröna ägg. renrasig Creme Crested Legbar = värper turkosa ägg, är könsvisande vid kläck finns endast hönskycklingar. renrasig faverolle finns även avelsägg av raserna. ring eller sms på tel 0737871490. inga mail besvaras.