Sökresultat för: ”

amerikanska båttrailer säljes

Tidigare utannonserade

BOAT DOLLY Amerikanska båtvagnar. Originalet!! Vi har nu sålt dessa populära vagnar över 20 år på nordiska marknaden. Används av de flesta båthandlarna i Sverige. Konstruktion, utseende och hållbarhet, långt utöver det vanliga. För att visa Dina motorbåtar i utställningshallen, på båtmässor eller utanför på uppställningsplatsen, behöver Du något att ställa upp båtarna på. Att ha båtarna stående på klumpiga och fula "träslodor", som tar massor av plats och även är svåra att flytta på, hörde till 60 och 70 talet. Att ha båtarna stående på vanliga båttrailers, tar också onödigt stor plats - dessutom kommer båtarna upp för högt och är svåra att se in i för kunderna. Inte heller bra. Varje liten yta i Din hall eller på båtmässan kan nyttjas för att visa fler båtar, som även lätt skall kunna rullas runt i hallen med enkla handgrepp -även på mattbelagda ytor. Lösningen är våra populära, praktiska, snygga och lätthanterliga amerikanska båtvagnar BOAT DOLLY. Finns i två modeller. En modell där två vagnar tillsammans lastar båtar upp till 3 ton, samt en modell för båtar upp till 6 ton. Lätt att flytta båten upp eller ner från en båttrailer med våra BOAT DOLLY Vinterförvara Din motorbåt hemma i det egna garaget. Vagnarnas låga profil kan göra det möjligt även med låg takhöjd. Pris från 2950:-/vagn plus moms Varje vagn är förpackad i en kartong. Omgående leverans !! Leverans ordnas över hela Norden Kolla vidare på www.tradeexpress.se/marin Ring Arne 070 6060934 så skall jag berätta mer.
Båttrailer säljes. Obromsat 30 släp med 60 kula(går att byta)och dubbel buggie Passar till en 26 fot stor båt.3,5ton Amerikanska modellen med hand vinsch. finns fett nipplar för hjul lagren
BOAT DOLLY Amerikanska båtvagnar. Originalet!! Vi har nu sålt dessa populära vagnar över 20 år på nordiska marknaden. Används av de flesta båthandlarna i Sverige. Konstruktion, utseende och hållbarhet, långt utöver det vanliga. För att visa Dina motorbåtar i utställningshallen, på båtmässor eller utanför på uppställningsplatsen, behöver Du något att ställa upp båtarna på. Att ha båtarna stående på klumpiga och fula "träslodor", som tar massor av plats och även är svåra att flytta på, hörde till 60 och 70 talet. Att ha båtarna stående på vanliga båttrailers, tar också onödigt stor plats - dessutom kommer båtarna upp för högt och är svåra att se in i för kunderna. Inte heller bra. Varje liten yta i Din hall eller på båtmässan kan nyttjas för att visa fler båtar, som även lätt skall kunna rullas runt i hallen med enkla handgrepp-även på mattbelagda ytor. Lösningen är våra populära, praktiska, snygga och lätthanterliga amerikanska båtvagnar BOAT DOLLY. Finns i två modeller. En modell där två vagnar tillsammans lastar båtar upp till 3 ton, samt en modell för båtar upp till 6 ton. Lätt att flytta båten upp eller ner från en båttrailer med våra BOAT DOLLY Pris från 2950:-/vagn plus moms Varje vagn är förpackad i en kartong. Omgående leverans !! Leverans ordnas över hela Norden Kolla vidare på www.tradeexpress.se/marin Ring Arne 070 6060934 så skall jag berätta mer.
BOAT DOLLY Amerikanska båtvagnar. Originalet!! Vi har nu sålt dessa populära vagnar över 20 år på nordiska marknaden. Används av de flesta båthandlarna i Sverige. Konstruktion, utseende och hållbarhet, långt utöver det vanliga. För att visa Dina motorbåtar i utställningshallen, på båtmässor eller utanför på uppställningsplatsen, behöver Du något att ställa upp båtarna på. Att ha båtarna stående på klumpiga och fula "träslodor", som tar massor av plats och även är svåra att flytta på, hörde till 60 och 70 talet. Att ha båtarna stående på vanliga båttrailers, tar också onödigt stor plats - dessutom kommer båtarna upp för högt och är svåra att se in i för kunderna. Inte heller bra. Varje liten yta i Din hall eller på båtmässan kan nyttjas för att visa fler båtar, som även lätt skall kunna rullas runt i hallen med enkla handgrepp-även på mattbelagda ytor. Lösningen är våra populära, praktiska, snygga och lätthanterliga amerikanska båtvagnar BOAT DOLLY. Finns i två modeller. En modell där två vagnar tillsammans lastar båtar upp till 3 ton, samt en modell för båtar upp till 6 ton. Lätt att flytta båten upp eller ner från en båttrailer med våra BOAT DOLLY Pris från 2950:-/vagn plus moms Varje vagn är förpackad i en kartong. Leverans ordnas över hela Norden Kolla vidare på www.tradeexpress.se/marin Ring Arne 070 6060934 så skall jag berätta mer.
Bayliner 175 från 2007 Utöver ordinarie utrustning, är detta exemplar utrustat med GPS från Garmin (GPSmap 172C). Mycket lätt använt, då det visar grund, stenar och djup. Även namn på öar, städer annat. Teakgolv (Bayliner orginal tillbehör) istället för det amerikanska mattorna. Vattenskidlina Ankare Diverse tampar för att kunna lägga till vid öar. Även kortare varianter för brygga mm. Övrigt: Elektrisk länspump Kapell 30/km båttrailer 135hästars motor som går billigt vid lugnkörning och som ett skott vid behov. Mycket stabil och bra båt. Slipper dessutom bovar som stjäl motorn då det är inombordare. Där av billig försäkring. Båten behöver bottenmålas och översyn. Oljor mm till detta medföljer. Även diverse andra tillbehör.