Sökresultat för: ”

amerikansk mastiff säljes

Tidigare utannonserade

Fadern Tibetansk Mastiff. modern långhårig schäfer (amerikansk typ) Gamla grova typen med rak rygg och kraftig benstomme. De är även sunda och mentalt stabila. Höftledsröntgade och ögonlysta UA. Mycket bra gårds,vakt och sällskapshund. Valparna kommer att bli stora och fina. Finns en mycket fin och kraftig tik kvar. Dolda fel försäkrade, ID-märkta, Vet bes, Vacc. Valparna är 10 veckor och leverans klara. Starpaket medföljer med kvalitetsfoder som de är uppväxta på, samt koppel, filt, bitleksak, tuggben mm Pris: 6.500:- Mobil: 070-3374372
Bra tik 4 år behöver ett nytt hem hos någon trevlig hund människa med tid och kärlek.Då vi inte har den tiden som behövs för att vara hund ägare idag.Hon är en väldigt snäll ,lugn trevlig hund,som älskar att vara med. Regelbundet avmaskad ,vaccinerad. Går ihop med allt utan katter,trevlig med barn.Ingen problem hund.Gillar att åka bil,rumsren,klarar att vara själv. Hon är bladning mellan Amerikansk bulldog /mastiff,liten sådan,som labbe i storlek.
Rambo är en Okastrerad blandraskille (boxer, mastiff, amerikansk bulldog)född mars 2013. Min tanke är att placera ut Rambo på foder (ca 3 mån) för att prova hur allt funkar till en början för att senare genomföra ett köp. (Pris diskuterar vi ihop, det är inte det viktigaste) Detta för både hund och köpare. Soffliggare och "runt kvarteret för det är kallt" människor undanbedes bestämt. Även de som tycker att man kan köpa hundfoder på maxi. Det här är en hund som måste arbeta både med kropp och knopp annars ger han sig på saker och blir "dumma hund" syndromet. Man får gärna prova sök med honom då han är väldigt duktig på det. Då han också älskar barn ser jag att han gärna hamnar hos en familj men med lite större barn pga av sin storlek och "klumpighet" då han lätt springer över de små. Stort plus till om ni haft liknande raser tidigare och vet hur dom beter sig. Då vi bott på landet och inte mött så mycket andra hundar så vet jag inte hur han är men han lever med en liten terriertik och katt idag. Stallkatterna jagar han gärna men inte så långt. Van vid hästar också. Han har gått grundkurs i lydnad. Kan grunderna och lyssnar på visselpipa. Lätt att klippa klor men lite värre att bada. Skriv gärna ett par rader om dig/er, livssituation och boende mm mm Här är inte först till kvarn utan jag kommer välja själv vad som känns bäst. Fler bilder kan skickas på mms om man är intresserad.