Sökresultat för: ”

amerikansk husbil ford real lite säljes

Tidigare utannonserade

Cheva Van High Top -03 12.000 mil. (74,500 miles) Reg nr: AOM 405 Husbil registrerad, 3 passagerare + förare Säng, spis, kylskåp, disk, vatten och avloppstankar, Dieselvärmare med 25 lit. dieseltank. Dubbla AC, Mycket bra skick. Har varit avställd i varmgarage på vintrarna så länge jag haft den. Eventuellt byte med Amerikansk husbil, typ Ford Econoline Real Lite eller Champinon Titan. Ring eller maila om mera information.
Man får enormt mycket bil och lyx när man köper en originalbyggd amerikansk bil. Många i Amerika bor verkligen i sina bilar och det fungerar nästan som när ni är hemma. Koppla vatten och avlopp och bo där ni vill som ert eget hem. Blir det för varmt - sätt på aircondition. Blir det kallt - sätt på luftvärmen. Separat dusch och WC utrymme med utluftningsfläkt. Kök med spis och ugn. Micro. Kylskåp med automatisk omkoppling 220V/12V/gasol. Dubbelsäng + 2 våningssängar i sovrummet. Bred säng i alkoven. Bäddbar sittgrupp i salongen. Snurrfåtöljer med liten bar. Stor garderob. Många förvarings utrymmen både i och under bilen. Stor markis lätt att fälla ut. Ford 7,3 liters dieselmotor + nybyggd C6 automatlåda. Separat Honda elverk. Fast laddningssystem o.s.v. Kort sagt - Bilen är till för att färdas och bo med stor komfort - Allt till ett fördelaktigt pris. Bilen finns ett par mil norr om Jönköping. Ring för mer information.
En rejäl Amerikansk husbil -92 Svensk såld med en V8 7.3l dieselmotor.12000 mil motorn fick högsta betyg på bilprovningen. Automat med overdrive . Den är 8.5 meter och 2.48 bred. Låg skatt 2420kr / år. C- reggad i nu läget men det går att regga om den. Bodels AC med värmefunktion , ny Truma varmvatten beredare, nytt kylskåp med stor frys. 3 lågig spis , separat dusch. samt toalett. Truma luftvärmare. ny kran i pentryt. Markis.Elverk 4kw bensin . Hydraliska stödben bak . Plats för 4 st sovande och 7st platser som är bältade. 2 st P11a gasolflaskor. 6 st nya M&S däck . Dubbelmontage på bakhjulen. Ny huvudbromscylinder, nästan alla bromsrör bytta.Nya stötdämpare fram lite hårdare för husbil.nya skivor och bromsar fram, höger broms cylinder bak ny. Start motorn ny sedan 2 år. 3st nya bodelsbatteri. Ny batteriladdare, laddar 3 batterier samtidigt. cykelställ för 2 cyklar. Reservhjul. Delvis nya rullgardiner och gardiner. Bilen är till salu för att jag skall återgå till sjölivet . Det finns en del att göra på den så att allt funkar som det skall. Pga tidsbrist så har jag inte hunnit med detta .Så som Att dra delvis ny el till den nya batteriladdaren och batterierna. Åter montera elverket som jag har på en mobil motorbädd just nu ( nya tändkablar och ny flotör till förgasaren är det ) Att byta packningar på kranarna till tömningssystemet , grå och svart tanken. Få ordning på höger elhiss fram. koppla in en antenn till radion.Dra nya värmeluftrör från truma värmaren,( nya ligger i bilen). Allså lite småfix att göra mm. Jag har säkert glömt något.Ny TV finns oxå. Jag är tacksam om jag får slippa bildsamlare och pratkvarnar . Jag skickar gärna foton till dig som är seriöst intresserad och svarar på frågor. Husbilen är till salu för 140000kr , vill du pruta lite så skall det göras efter att du tittat på den. Har du nått att byta med tex mc eller mindre båt så är bytes priset 170000kr.